Ανατροπή στο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη: Δεν πάει στον Έβρο, θα επισκεφτεί πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel

Η κακοκαιρία Daniel έφερε ανατροπή στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος θα μετέβαινε στον Έβρο την Παρασκευή.

Επανασχεδιάζεται το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Ο πρωθυπουργός ήταν προγραμματισμένο να πάει αύριο το πρωί στον Έβρο, προκειμένου να δει την καταστροφή από τις φωτιές και να ανακοινώσει παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της περιοχής αλλά και τις αποζημιώσεις στους πληγέντες.

Ο πρωθυπουργός στο Συντονιστικό
Κέντρο Επιχειρήσεων

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν θα συμβεί τελικά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί στον Έβρο. Σε λίγη ώρα θα πάει στην Πολιτική Προστασία για να ενημερωθεί για τη διαχείριση των καταστροφικών πλημμυρών. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις 11:00 στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από την καταστροφική μανία της κακοκαιρίας Daniel.Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία και οι καταστροφές που αυτές έχουν επιφέρει, αλλά και οι εικόνες σε άλλες περιοχές της χώρας, της Αττικής συμπεριλαμβανομένης, λίγες μέρες μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, οδηγούν σε αναπροσαρμογή του σχεδιασμού για τη ΔΕΘ που έκανε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ανακοινώσεις για το πρόγραμμα του πρωθυπουργού και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις θα κάνει ο Παύλος Μαρινάκης στο σημερινό briefing των πολιτικών συντακτών.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ #ΕΒΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΘΕΣΣΑΛΙΑ #ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ_ΠΕΡΙΟΧΕΣ #ΠΟΛΙΤΙΚΗ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα