Ατύχημα με σκάφος στην Λέρο: Σε καλύτερη κατάσταση ο Τούρκος επιχειρηματίας και η σύζυγός του

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Τούρκου μεγιστάνα, Αλί Σαμπαντζί, αλλά και της συζύγου του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπαντζί, καθώς η θεραπεία τους συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία, Αλί Σαμπαντζί, και της συζύγου του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπαντζί, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση μετά το ατύχημα που είχαν στη Λέρο.

Συγκεκριμένα το Haber Turk αναφέρει ότι όλες οι επεμβάσεις που έγιναν στο ζευγάρι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και η κατάσταση της υγείας τους βελτιώθηκε.

{https://twitter.com/Haberturk/status/1695315582344646974?}

Το χρονικό του ατυχήματος

Σύμφωνα με το Λιμενικό,το σκάφος με σημαία Μάλτας, για άγνωστο λόγο, προσέκρουσε σε βράχο το βράδυ της Πέμπτης (24/8) σε θαλάσσια περιοχή των Λειψών.

Στο σκάφος, επέβαιναν έξι άτομα, από τα οποία οι τέσσερις είναι τουρκικής καταγωγής (4 υπήκοοι Τουρκίας, 1 υπήκοος Νοτίου Αφρικής και 1 υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας), δύο εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν δύο Περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. των Λιμενικών Αρχών Λέρου και Πάτμου, ένα Ι/Δ-Α/Ψ και ένα Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λειψών, προς παροχή συνδρομής.

Και οι έξι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λέρου για την παροχή άμεσης ιατρικής περίθαλψης.

Τέσσερις εκ των ατόμων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο πήραν αυθημερόν εξιτήριο ενώ ενώ ένας άνδρας και μία γυναίκα -υπήκοοι Τουρκίας- διακομίστηκαν με ιδιωτικό πλωτό ασθενοφόρο στην Τουρκία καθώς βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα δύο άτομα που διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Τουρκίας είναι το ζευγάρι Σαμπαντζί (Sabancı).

{https://twitter.com/sabah/status/1695066459678928936?}

#ΑΤΥΧΗΜΑ #ΛΕΡΟΣ #ΤΟΥΡΚΟΣ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατύχημα, Λέρο, Τούρκος,atychima, lero, tourkos