Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Έχει αποθέματα δύναμης, είναι πολιτικός

Ο γνωστός δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συνήγορος της οικογένειας της Εύας Καϊλή στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στην υπόθεση QatarGate και στην εμπλοκή, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, της Ελληνίδας ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η κ. Καϊλή, πήγε στο Κατάρ με εντολή και γνώση του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με στενό συνεργάτη

της προέδρου, Ιταλό στην καταγωγή, να είναι, όπως χαρακτηριστικά τόνισε η «σκιά της».

«Με όποιον συναντήθηκε ήταν δίπλα της. Δεν είχε προσωπική ατζέντα. Ήταν απόφαση του προεδρείου να υπάρχουν στενότερες σχέσεις με το Κατάρ και το Κουβέιτ»

Τόνισε, επίσης, πως αν και η ευρωβουλευτής, είχε τη δυνατότητα να ασκήσει 1 με 2 τηλεφωνήματα, δεν της επετράπη. Οι συνθήκες, ωστόσο μέσα στη φυλακή «είναι πολύ καλές, για φυλακή».

Δεδομένου, όμως, του ότι σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλου «Είναι το χειρότερο, που μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός ανθρώπου, μετά τον καρκίνο».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κ. Καϊλή μετά τις εξελίξεις, επισήμανε «Είδα μια γυναίκα, που είναι σε άσχημη κατάσταση, όταν αντιμετωπίζει μια κατηγορία και είναι αθώα και υπάρχει μονόπλευρη ενημέρωση.
Έχει αποθέματα δύναμης, είναι πολιτικός».

Τέλος, όσον αφορά το παιδί της με τον Φραντσεσκο Τζορτζι, το οποίο κι ουσιαστικά είναι μόνο του, εφόσον και οι δύο γονείς του βρίσκονται - για την ώρα - στη φυλακή, ξεκαθάρισε «Το παιδί την απασχολεί περισσότερο από όλα. Ο πατέρας της δεν είναι σε θέση να σταθεί δίπλα στο παιδί. Είναι μεγάλος και έχει προβλήματα υγείας. Προσωρινά είναι σε φιλικό σπίτι».

#ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ #ΕΥΑ_ΚΑΙΛΗ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #QATAR_GATE
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημητρακόπουλος, Καϊλή, Έχει,dimitrakopoulos, kaili, echei