Ερευνητής παρουσίασε «μη ανθρώπινα πτώματα» και οι συζητήσεις για UFO πήραν φωτιά

Στο κογκρέσο παρουσίασε γνωστός ερευνητής δύο σκελετούς από το Περού οι οποίοι δεν ανήκουν σε άνθρωπο. Δείτε την παρουσίαση στο Κογκρέσο του Μεξικού

Συγκεκριμένα, ο Jaime Maussan που είναι γνωστή τηλεοπτική περσόνα στη χώρα του και "ουφολόγος" όπως αυτοπροσδιορίζεται, παρουσίασε σε Επιτροπή δύο μορφές που όπως είπε, ανασύρθηκαν από ένα ορυχείο στο Κούσκο του Περού. Μάλιστα, κατέθεσε ενόρκως, όπως μεταδίδει η El Pais, ενώ η συνεδρίαση μεταδόθηκε από το κανάλι του Κογκρέσου.

"Πρόκειται για πτώματα

που απολιθώθηκαν σε ορυχείο", ανέφερε, τονίζοντας πως δεν μπορεί ακόμη να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι εξωγήινοι ή όχι. Δήλωσε πάντως πως "δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος".

Στη δημόσια ακρόαση, ο κ. Maussan έδειξε σε αξιωματούχους των ΗΠΑ και σε μέλη της μεξικανικής κυβέρνησης πολλά βίντεο με "UFO και άγνωστα αντικείμενα", πριν αποκαλύψει τα υποτιθέμενα πτώματα εξωγήινων που έχουν τρία δάχτυλα το καθένα.

{https://www.youtube.com/watch?v=yRGhT8j0LTk&t=28s}

Όπως μεταδίδει ο Independent, ο ουφολόγος ισχυρίστηκε πως τα δείγματα που παρουσίασε είχαν μελετηθεί από επιστήμονες στο Αυτόνομο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) που κατάφεραν να αντλήσουν στοιχεία DNA, καταλήγοντας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πάντα, πως πάνω από το 30% του DNA των δειγμάτων ήταν "άγνωστης προέλευσης". Παρουσίασε δε και ακτινογραφίες των ευρημάτων, αναφέροντας πως είχαν "αυγά και εμφυτεύματα" και πως είναι "1.000 ετών".

#UFO #ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ #ΜΕΞΙΚΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα