Νέα Φιλαδέλφεια: Και ο πατέρας του Μιχάλη στο νοσοκομείο, με έντονη αδιαθεσία

Μετά τη μητέρα, και ο πατέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη που «έφυγε» από δολοφονικό χτύπημα χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική

Με έντονη αδιαθεσία μεταφέθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο ο πατέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είχε λιποθυμικό επεισόδιο, προφανώς λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης από τον πόνο και την οδύνη για την απώλεια του παιδιού του.

Νοσηλεύεται στην καρδιολογική

κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι εξιτήριο πήρε η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε από χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας. Η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού νοσηλεύτηκε σε καρδιολογική κλινική νοσοκομείου μετά από έντονη αδιαθεσία, όταν άκουσε τα νέα για τη δολοφονία του 29χρονου γιου της. Την ίδια ώρα, στον Ερυθρό Σταυρό συνεχίζουν να νοσηλεύονται φρουρούμενοι τέσσερις τραυματίες οπαδοί, τρεις Έλληνες και ένας Κροάτης.

Η ανακοίνωση από τον Ερυθρό Σταυρό

Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σεσταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχοςπροκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχοςπροκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση,έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α' Χειρουργική Κλινική,ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.

Αύριο η κηδεία του 29χρονου

Αύριο το απόγευμα στην Ελευσίνα θα τελεστεί η κηδεία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την επίθεση των χούλγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ενημερώνουμε εκ μέρους της οικογένειας του Μιχάλη Κατσούρη ότι η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 11/08 στις 5 μ.μ. στο Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ελευσίνας, «σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη...».

#ΝΕΑ_ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ #ΘΡΙΑΣΙΟ #ΟΠΑΔΟΣ #ΑΕΚ #ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Μιχάλη,filadelfeia, michali