Ο Πλεύρης έστειλε 201 τριαντάφυλλα στην Τζόρτζια Σιακαβάρα για την πρεμιέρα της

O Κωνσταντίνος Πλεύρης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αγαπημένη του Τζόρτζια Σιακαβάρα στέλνοντάς της 201 τριαντάφυλλα στην πρεμιέρα της επί σκηνής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", ο νομικός έστειλε 201 κόκκινα τριαντάφυλλα στη σύντροφό του, για τη θεατρική της πρεμιέρα.

Ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής το Πρωινό του ΑΝΤ1 κατέγραψε τα πλάνα με την αποστολή των 201

κατακόκκινων τριαντάφυλλων στο θέατρο με παραλήπτρια την αγαπημένη του σύντροφο Τζώρτζια. Λίγο αργότερα, έδωσε το παρών στο θέατρο ο 83χρονος νομικός. Δεν θα μπορούσε εξάλλου να απουσιάζει από το σημαντικό επαγγελματικό βήμα της 49χρονης αγαπημένης του.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή

«Σήμερα και την άλλη Τετάρτη έχουμε επίσημη πρεμιέρα γιατί είναι μικρό το θέατρο και δεν χωρούσε όλους που θέλαμε. Πάντα δημιουργικό άγχος έχω. Που να ξέρω αν θα μου στείλει λουλούδια ο κύριος Πλεύρης. Ρωτήστε γιατί είναι 201. Δεν ξέρω. Υποθέτω θα έρθει. Ο κόσμος για το έργο προς το παρόν μου λέει πολύ καλά λόγια. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά. Μόλις ήρθα».

Τα 201 τριαντάφυλλα που έστειλε στη Γεωργία Σιακαβάρα για την πρεμιέρα της

Μετά το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε όσα του είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα για τη σχέση της, σε ιδιωτική τους συνομιλία.

"Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Μίλησα με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Δεν έχω την άδειά της να το πω αλλά θα το πω. Είναι για καλό. Μίλησα μαζί της διότι ήθελα να την καλέσουμε στην εκπομπή και να δώσει μία συνέντευξη. Μου είπε λοιπόν ότι "δεν ξέρω τι νομίζει ο καθένας, εγώ βιώνω έναν πολύ μεγάλο έρωτα”" δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

"Ζουν ένα μεγάλο έρωτα"

"Ήταν ειλικρινής. Δεν καταγραφόταν, ήταν ιδιωτική συνομιλία. Και μου είπε η γυναίκα ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα. "Δεν μπορείτε να φανταστείτε κύριε Λιάγκα τι έχω πάθει. Ζω έναν μεγάλο έρωτα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Έχω πάθει την πλάκα μου. Δεν είναι ψεύτικο, ούτε για τα φώτα. Έχω ερωτευτεί πραγματικά πολύ" πρόσθεσε.

#ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΠΛΕΥΡΗΣ #ΕΡΩΤΑΣ #ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλεύρης, 201, Τζόρτζια Σιακαβάρα,plevris, 201, tzortzia siakavara