Τρεις μαθήτριες τραυματίστηκαν από πούλμαν στην Αίγινα, μεταφέρθηκαν στο Παίδων

Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό τριών μαθητριών σημειώθηκε έξω από μοναστήρι στην Αίγινα.

Τον τραυματισμό τριών μαθητριών 14-15 ετών, έξω από το μοναστήρι του Άγιου Νεκτάριου στην Αίγινα, προκάλεσε τροχαίο με πούλμαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πούλμαν είχε μεταφέρει προσκυνητές στον Άγιο Νεκτάριο και ήταν σταθμευμένο. Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Οι τρεις μαθητές που τραυματίστηκαν δεν ήταν επιβάτες αυτού του πούλμαν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν αποβιβαστεί εκείνη την στιγμή από άλλο πούλμαν

που τις μετέφερε.

Πρόκειται για μαθήτριες οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαν έρθει με το σχολείο τους εκδρομή στο νησί.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Δούκα Σωκράτη, ο οποίος είπε ότι και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Τα δύο από τα κορίτσια φέρουν εκδορές και το τρίτο κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Μεταφέρθηκαν στο Παίδων

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το ατύχημα προκλήθηκε όταν λύθηκε το χειρόφρενο λεωφορείου που βρισκόταν στο σημείο και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο πούλμαν, το οποίο μετέφερε μαθητές γυμνασίου, με αποτέλεσμα να τραυτιστούν τρία παιδιά 14 ετών.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού και για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Ο οδηγός συνελήφθη όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

#ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ #ΑΙΓΙΝΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΠΟΥΛΜΑΝ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρεις, Αίγινα, Παίδων,treis, aigina, paidon