Εγκρίθηκε η απόκτηση του 49% της Berger Fahrzeugtechnik από την Schmitz Cargobull

Οι αρμόδιες Ρυθμιστικές Αρχές ενέκριναν την εξαγορά του 49% της Berger Fahrzeugtechnik GmbH από την Schmitz Cargobull AG, συμφωνία που ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Με άμεση ισχύ, οι δύο εταιρείες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα ξεκινήσουν την εμπορία του ελαφρού ρυμουλκούμενου BERGERecotrail σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό δίκτυο πωλήσεων της Cargobull Schmitz.

«Μέσω των οχημάτων BERGERecotrail, η Berger Fahrzeugtechnik

αποτελεί έναν ειδήμονα στα premium ελαφρά οχήματα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση, συμπληρώνοντας ότι «Τώρα που οι δύο εταιρείες έχουν εδραιώσει τις δυνάμεις τους, τα ελαφριά ρυμουλκούμενα BERGERecotrail από το εργοστάσιο Radfeld στο Τιρόλο είναι πλέον διαθέσιμα και μέσω των καναλιών πωλήσεων της Schmitz Cargobull.

Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένη προμήθεια ανταλλακτικών στην Ευρώπη μέσω του δικτύου συνεργατών σέρβις της Schmitz Cargobull. Το επόμενο βήμα θα που θα ακολουθεί είναι ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Schmitz Cargobull να καλύψει τα ελαφρά οχήματα Berger».

Το άρθρο Εγκρίθηκε η απόκτηση του 49% της Berger Fahrzeugtechnik από την Schmitz Cargobull εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
egkrithike-i-apoktisi-tou-49-tis-berger-fahrzeugtechnik-apo-tin-schmitz-cargobull.htm
Τυχαία Θέματα