Έως τις 15 Απριλίου η ανακήρυξη των αναδόχων για τις άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές

Έως τις 15 Απριλίου και εφόσον δεν κατατεθούν ενστάσεις αναμένεται η ανακήρυξη των αναδόχων για τις άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές, όπως ανέφεραν στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του metaforespress.gr.

Έως τα τέλη Μαρτίου αναμένεται η αξιολόγηση των φακέλων των συμμετεχόντων και το επόμενο διάστημα, έως τις 15 Απριλίου η ανακήρυξη των αναδόχων, εφόσον δεν υπάρξουν δικαστικές εμπλοκές.

Ο διαγωνισμός για τις 73 άγονες γραμμές αφορά πλοία τριών κατηγοριών, οι οποίες ορίζονται με βάση την ηλικία τους.

Η

κατηγορία 1 αφορά πλοία ηλικίας μέχρι και 16 ετών (τα οποία έχουν καθελκυστεί μετά την 1η Ιουλίου 2007) και που έχουν ταχύτητα τουλάχιστον 19 κόμβους.

Στην κατηγορία 2 εντάσσονται πλοία ηλικίας μέχρι και 24 ετών (τα οποία έχουν καθελκυστεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1999) και που έχουν ταχύτητα τουλάχιστον 17 κόμβους.

Στην κατηγορία 3 εντάσσεται κάθε πλοίο που δεν ανήκει (σύμφωνα με την κατατιθέμενη στον διαγωνισμό προσφορά) σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, που σημαίνει ουσιαστικά ότι πρόκειται για πλοία, με όριο ηλικίας από 25 ετών και πάνω.

Φ. Φωτ.

Το άρθρο Έως τις 15 Απριλίου η ανακήρυξη των αναδόχων για τις άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
eos-tis-15-apriliou-i-anakiryxi-ton-anadochon-gia-tis-agones-aktoploikes-grammes.htm
Τυχαία Θέματα