Επενδύσεις 1,4 δισ. δολ. και 35 νέα δρομολόγια στο θερινό πρόγραμμα της Ryanair για Μαρόκο

Το θερινό πτητικό της πρόγραμμα για το Μαρόκο για τη νέα χρονιά ανακοίνωσε η Ryanair, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 1.100 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 175 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων 35 νέων δρομολογίων.

Επίσης, η αεροπορική ανακοίνωσε τη διάθεση εξαιρετικά χαμηλών ναύλων σε 11 δρομολόγια εσωτερικού του Μαρόκου «ενισχύοντας την εσωτερική συνδεσιμότητα και τονώνοντας την αύξηση της κυκλοφορίας σε ολόκληρο το Βασίλειο», σύμφωνα

με την ίδια.

Ως μέρος αυτού του θερινού πτητικού για το 2024, το οποίο θα διακινήσει πάνω από 5 εκατομμύρια επιβάτες (αύξηση 33%) προς/από και εντός της χώρας, η Ryanair προχωρά στο “άνοιγμα” 4ης βάση στο Μαρόκο, με 2 νέα αεροσκάφη στην Ταγγέρη (επένδυση 200 εκατ. δολ.), καθώς και πρώτες πτήσεις προς τα αεροδρόμια Beni-Mellal και Errachidia.

Όπως επισημαίνεται, οι επενδύσεις της Ryanair στο Μαρόκο ξεπερνούν πλέον τα 1,4 δισ. δολ. σε αεροσκάφη – υποστηρίζοντας πάνω από 500 άμεσες θέσεις εργασίας για πιλότους, πλήρωμα καμπίνας και μηχανικούς και 1.000 θέσεις εργασίας υποστήριξης στον τουρισμό.

Αναλυτικότερα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα “S24 Morocco” της Ryanair περιλαμβάνει:

-14 αεροσκάφη (7 Μαρακές, 3 Φεζ, 2 Αγκαντίρ και 2 Ταγγέρη)

-Πάνω από 5 εκατομμύρια επιβάτες από και προς τη χώρα (33% αύξηση)

-175 διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων 35 νέων (24 διεθνή και 11 εσωτερικού)

-Νέα βάση 2 αεροσκαφών στην Ταγγέρη (200 εκατ. δολ.)

-2 νέα αεροδρόμια – Beni Mellal και Errachidia

-11 νέα δρομολόγια εσωτερικού

-Πάνω από 500 άμεσες θέσεις εργασίας υψηλής αμοιβής στην αεροπορία.

Β. Βεγιάζη

Το άρθρο Επενδύσεις 1,4 δισ. δολ. και 35 νέα δρομολόγια στο θερινό πρόγραμμα της Ryanair για Μαρόκο εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ependyseis-14-dis-dol-kai-35-nea-dromologia-sto-therino-tis-programma-tis-ryanair-gia-to-maroko.htm
Τυχαία Θέματα