Μερική αποδοχή της, από 27/12/23, ένστασης της κοινοπραξίας ΑΒΑΞ – Ghella – Alstom για τη γραμμή 4 του Μετρό

Τη μερική αποδοχή της, από 27.12.2023, ένστασης της κοινοπραξίας «ΑΒΑΞ Α.Ε. – GHELLA SpAALSTOM TRANSPORT S.A.», αναδόχου κατασκευής του έργου: «Γραμμή 4 Τμήμα Α΄: “Άλσος Βεΐκου – Γουδή”» (Σύμβαση CON-005/21), ενέκρινε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Το υπουργείο ενέκρινε τη μερική αποδοχή του αιτήματος ως προς την αποζημίωση των προκατασκευασμένων δακτυλίων σήραγγας ΤΒΜ ως υλικών, επί τόπου του έργου, χωρίς Γ.Ε. και Ο.Ε. και σε ποσότητες ανάλογα

με την πραγματική πρόοδο εκάστου μήνα και με πρόβλεψη ενσωμάτωσής τους στο έργο εντός του επομένου διμήνου από την προσκόμισή τους στους εγκεκριμένους αποθηκευτικούς χώρους, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται όσα αναφέρονται στο άρθρο 152, παρ.5, του Ν.4412/16 και για την απόρριψή της, ως προς τη χρήση των συντελεστών αναθεώρησης των ομοειδών εργασιών που προτείνονται από την ανάδοχο για τα άρθρα που δεν έχουν εκδοθεί συντελεστές, ως αβάσιμης.

Το άρθρο Μερική αποδοχή της, από 27/12/23, ένστασης της κοινοπραξίας ΑΒΑΞ – Ghella – Alstom για τη γραμμή 4 του Μετρό εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
meriki-apodochi-tis-apo-271223-enstasis-tis-koinopraxias-avax--ghella--alstom-gia-ti-grammi-4-tou-metro.htm
Τυχαία Θέματα