Συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων της TUI και της ΥΠΑ

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων της ΥΠΑ και της TUI.

Από πλευράς ΥΠΑ συμμετείχαν  ο Ν. Παπαδόπουλος, προϊστάμενος της Διεύθυνσης  Υπηρεσιών ΕΚ Περιφερειακών Αερολιμένων και η Δ. Παπανδρέου, προϊστάμενη της Διεύθυνσης  Διαχείρισης

και Ανάπτυξης της αεροναυτιλίας, ενώ από πλευράς TUI, ο Matthias Bansa,  Head of TUI Group Operation Centre TUI Airline Operations και ο Raabe Stephan.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, «οι εκπρόσωποι της TUI εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για τις πολύ καλές επιδόσεις των ΕΕΚ την περασμένη χρονιά, η οποία οδήγησε σε μείωση των καθυστερήσεων και αποτέλεσε αξιοσημείωτο γεγονός, συγκρινόμενο με τις καθυστερήσεις άλλων χωρών.

Επίσης, ενδιαφέρθηκαν για την εξέλιξη στο συγκεκριμένο πεδίο και για τα μελλοντικά σχέδια της ΥΠΑ σε σχέση με την εξυπηρέτηση της εναέριας κυκλοφορίας σε ότι αφορά την προμήθεια συστημάτων και την διαθεσιμότητα ΕΕΚ, καθώς η Ελλάδα το 2023 αντιστοιχεί στο 24% περίπου του κύκλου εργασιών τους και το ποσοστό αυτό προτίθενται να το αυξήσουν στα επόμενα έτη, γεγονός που θα  βοηθήσει  στην  περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της χώρας».

Η συνάντηση, όπως αναφέρουν τα ίδια στελέχη, έκλεισε σε κλίμα αισιοδοξίας για τη τρέχουσα θερινή περίοδο μετά την ενημέρωσή τους για την υπογραφή της νέας ΚΥΑ που ρυθμίζει τα εργασιακά θέματα και τη διαβεβαίωση ότι, από πλευράς ΕΕΚ, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη διατήρηση καλών επιδόσεων στον τομέα της χωρητικότητας και της μείωσης των καθυστερήσεων.

Το άρθρο Συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων της TUI και της ΥΠΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
synantisi-ergasias-metaxy-ekprosopon-tis-tui-kai-tis-ypa.htm
Τυχαία Θέματα