Η πιο παράξενη «ανακάλυψη»: Εργάτες σε εργοστάσιο αλατιού στις ΗΠΑ βρήκαν αφυδατωμένη ανθρώπινη καρδιά

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εργοστάσιο στις ΗΠΑ. Οι εργαζόμενοι λοιπόν στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Μεταφορών του Τενεσί στο McEwen, κοντά στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, ετοιμάζονταν για μια κρύα πρωινή βάρδια τη Πέμπτη(15/12) όταν βρήκαν μια ανθρώπινη καρδιά στο έδαφος.

Ο Κρις Ντέιβις, σερίφης της κομητείας Χάμφρεϊς, επιβεβαίωσε ότι το όργανο μεταφέρθηκε στο γραφείο του πολιτειακού ιατροδικαστή στο Νάσβιλ για εξετάσεις, οι οποίες αργότερα

επιβεβαίωσαν ότι η καρδιά ανήκε σε έναν ενήλικα άνδρα. Κανένας δεν ξέρει πόσο καιρό βρισκόταν εκεί η καρδιά, αφού είχε αφυδατωθεί από το αλάτι.

Το εργοστάσιο αντιμετωπίζεται τώρα ως τόπος εγκλήματος, σύμφωνα με τον κ. Ντέιβις. Ο ίδιος δήλωσε: «Έχω ασχοληθεί με μερικά τρελά πράγματα, αλλά αυτή είναι μακράν, μία από τις πιο ασυνήθιστες σκηνές εγκλήματος που έχω ασχοληθεί ποτέ».

Ο σερίφης πιστεύει ότι οι άνθρωποι εκεί έξω πρέπει να έχουν πληροφορίες και τους προέτρεψε να έρθουν σε επαφή με την αστυνομία μετά την παράξενη ανακάλυψη. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι η καρδιά βρέθηκε μέσα στο αλάτι καθώς οι εργάτες προετοίμαζαν τους χώρους για τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Salt factory workers find a dehydrated human heart in ‘most bizarre’ discovery.https://t.co/okSuAz6NuW

— thecosmicreason (@RichardPopperw1) December 20, 2022

Ο αστυνομικός στο τέλος δήλωσε ότι: «Έχω 32 χρόνια στην επιβολή του νόμου. Πρέπει να πω ότι αυτό είναι ίσως στο top 5 των πιο παράξενων πραγμάτων που έχω δει ποτέ. Αυτή τη στιγμή δεν αισθανόμαστε ότι η ασφάλεια κανενός τίθεται υπό αμφισβήτηση».

plus.gr

The post Η πιο παράξενη «ανακάλυψη»: Εργάτες σε εργοστάσιο αλατιού στις ΗΠΑ βρήκαν αφυδατωμένη ανθρώπινη καρδιά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εργάτες, ΗΠΑ,ergates, ipa