Κρήτη | Τραγικές εικόνες – Κατέρρευσε ο δρόμος σε περιοχή του Ηρακλείου

Τραγικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το Ηράκλειο και συγκεκριμένα από τον δρόμο που οδηγεί στην περιοχή του Πρασσά.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΣυΠροΤΑ, Γιάννης Λιονάκης σε δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις 8 Ιανουαρίου, κάτοικοι τον είχαν καλέσει για να κάνει αυτοψία στο σημείο. Σχεδόν δύο χρόνια μετά, ο δρόμος έχει καταρρεύσει με αποτέλεσμα το σημείο να κρίνεται αρκετά επικίνδυνο για διερχόμενα οχήματα αλλά και πεζούς.

Συγκεκριμένα ο κ. Λιονάκης γράφει:

8 Ιανουαρίου 2021

με φώναξαν κάτοικοι για να μου δείξουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο δρόμο για Πρασσά. Σήμερα ξαναπήγα και την διαφορά την βλέπετε. Σχεδόν ολόκληρη η λωρίδα κυκλοφορίας έχει καταρρεύσει. Επιπλέον έχει δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα και στην είσοδο της βιομηχανικής περιοχής από Πρασσά, εκεί που περνάει ο αγωγός ύδρευσης.

Δεν ξέρω ποιός και τι. Ξέρω ότι δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός ότι έρχεται χειμώνας και δυστυχώς ο κίνδυνος για τα χειρότερα είναι εδώ. Αν σκοτωθεί κάποιος τι θα λέμε μετά;



zarpanews.gr

The post Κρήτη | Τραγικές| Τραγικές εικόνες – Κατέρρευσε ο δρόμος σε περιοχή του Ηρακλείου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα