Ο Πολάκης ξεμπροστιάζει Γεραπετρίτη για την τραγωδία στα Τέμπη – Τι λέει το πόρισμα

Με ανάρτηση που περιέχει αποσπάσματα του πορίσματος για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, επιτίθεται στην κυβέρνηση και στον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Αναλυτικά αναφέρει:

Λοιπόν,έχουμε και λέμε από το πόρισμα της επιτροπής για τα Τεμπη , ΞΑΝΑ:
(Γεραπετριτη-φωτο 1-διάβαζε ..)

Στο τμήμα Λάρισα

Θεσσαλονίκη, η τηλεδιοίκηση και η φωτεινή σηματοδότηση είναι ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ από τον Ιούλιο του 2019 μετά την πυρκαγιά στο κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα.

Την ημέρα του δυστυχήματος, ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ η λειτουργία της τηλεδιοίκησης και της φωτοσήμανσης, αφενός η χάραξη του δρομολογίου θα γινόταν από τον κεντρικό χειριστή και ο σταθμάρχης μόνο θα υλοποιούσε κι αφετέρου θα είχε “ανάψει κόκκινο” για την αμαξοστοιχία της άλλης γραμμής (φωτό 2 – 5).

Από το 2020 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ το δευτεροβάθμιο όργανο ελέγχου και ρύθμισης της κυκλοφορίας, που λειτουργούσε στην Αθήνα (γραφεία ΟΣΕ στην Καρόλου). Αν λειτουργούσε την ημέρα του δυστυχήματος, θα υπήρχε ΠΡΟΣΘΕΤΗ δικλείδα ασφαλείας (φωτό 6).

Η μετάταξη του σταθμάρχη ήταν καταφανώς ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
Ενδέχεται μάλιστα, να μην διέθετε καν γνώσεις χειρισμού H/Y (φωτό 7 -8).

ΥΓ.Μετά από όλα αυτά που δείχνουν τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για την τραγωδία στα Τέμπη,πως να μην βάλουν το ΟΣΕ να προμηθευτεί επειγόντως καταστροφέα εγγράφων;;;; (Φωτο 9)
Δεν θα σας σώσει τίποτα !!



The post Ο Πολάκης ξεμπροστιάζει Γεραπετρίτη για την τραγωδία στα Τέμπη – Τι λέει το πόρισμα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα