Ουκρανία: Έχασε και τα δύο πόδια της από νάρκη – Ένα μήνα μετά παντρεύτηκε στο νοσοκομείο

Eίναι ίσως μία από τις πιο συγκινητικές και ανατριχιαστικές ιστορίες που “έδωσε” ο πόλεμος τον οποίο διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία από τις 24 Φεβρουαρίου.

Η κοπέλα που θα δείτε στο video είναι η Οκσάνα, 23 ετών νοσοκόμα από το Λισιχάνσκ. Στις 27 Μαρτίου είχε τη φοβερή ατυχία να πατήσει μία νάρκη στο δρόμο και να χάσει και τα δύο πόδια της στην προσπάθειά της μάλιστα να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο τον μνηστήρα της, Βίκτορ.

Ένα μήνα και μερικές

αργότερα από το αποτρόπαιο αυτό γεγονός, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο νοσοκομείο του Λβιβ γιατί πολύ απλά ο έρωτάς του όχι μόνο δεν έσβησε αλλά απέκτησε μία νέα διάσταση.

Εδώ τους βλέπετε στον πρώτο χορό μετά την ένωσή τους. Ο Βίκτορ κρατάει την Οκσάνα στην αγκαλιά του. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου για τη νεαρή κοπέλα που ονειρευόταν αλλιώς αυτή τη στιγμή.

Oksana is a 23-year-old nurse from Lysychansk, Ukraine. When heading home from work, she stepped on a land mine & lost her legs & 4 fingers. Viktor is Oksana’s partner. They are raising 2 children but weren’t married. Today, the couple had a wedding ceremony. This is so touching. pic.twitter.com/7edaf0v8kR

— Franak Viačorka (@franakviacorka) May 2, 2022

news247.gr

The post Ουκρανία: Έχασε και τα δύο πόδια της από νάρκη – Ένα μήνα μετά παντρεύτηκε στο νοσοκομείο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουκρανία, Έχασε,oukrania, echase