Τρομακτική κλωτσιά ταύρου στο πρόσωπο ενός άνδρα σε φεστιβάλ της Πορτογαλίας

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Πορτογαλία, κατά την διάρκεια ενός φεστιβάλ, όταν ένας ταύρος κλώτσησε με δύναμη έναν άνδρα στο πρόσωπο.

Η αντίδραση του ταύρου ήρθε όταν ένας άλλος άνδρας τρύπησε το ζώο με ένα μακρύ ραβδί. Τότε ο ταύρος ενστικτωδώς τίναξε με δύναμη τα πίσω πόδια του και βρήκε το πρόσωπο ενός άνδρα, ο οποίος εκσφενδονίστηκε μακριά.

Το περιστατικό έγινε τόσο γρήγορα που χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί. Ο άτυχος 30χρονος που δέχθηκε την κλωτσιά από τον ταύρο, κατάφερε να σηκωθεί, όμως λίγο αργότερα αισθάνθηκε αδιαθεσία

και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λισαβόνας για να εξεταστεί. Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε αρκετά σοβαρή.



Στο συγκεκριμένο φεστιβάλ που διεξάγεται στο χωριό Ριγκουένγκο, οι ταύροι αφήνονται ελεύθεροι στους δρόμους, με τον κόσμο να προσπαθεί να τους αποφύγει. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, το ζώο που προκάλεσε τον τραυματισμό του 30χρονου εκείνη τη στιγμή ετοιμαζόταν να ελευθερωθεί.

Το φεστιβάλ στο Ριγκουένγκο άρχισε την Δευτέρα και θα συνεχιστεί έως την Κυριακή. Στη γειτονική Ισπανία, αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους φέτος σε ταυροδρομίες.

gazzetta.gr

The post Τρομακτική κλωτσιά ταύρου στο πρόσωπο ενός άνδρα σε φεστιβάλ της Πορτογαλίας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρομακτική, Πορτογαλίας,tromaktiki, portogalias