Ράδιο Αρβύλα: Η απαξίωση της τηλεόρασης και η απάντηση για εκπομπή στην ΕΡΤ

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, η επιτυχημένη ομάδα των "Ράδιο Αρβύλα" και της εκπομπής "Βινύλιο", βρέθηκαν καλεσμένοι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο άλλος" με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

"Όταν τελειώσει ο πόλεμος, θα τον ειδοποιήσουμε", είπε χαριτολογώντας ο Αντώνης Κανάκης για την απουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απουσίαζε από τη συνέντευξη εξαιτίας του ότι μένει στο σπίτι και δεν παρευρίσκεται

στο στούντιο. Παράλληλα, οι τρεις παρουσιαστές μοιράστηκαν μερικές στιγμές... καραντίνας με το κοινό.

Η δεμένη τηλεοπτική παρέα αναφέρθηκε στην εικόνα της σημερινής τηλεόρασης και στη "στροφή" του κόσμου προς το διαδίκτυο και σε πλατφόρμες σαν το Netflix, ενώ εξήγησαν γιατί μάζευε τόσο κοινό ο Σωτήρης Τσιόδρας το προηγούμενο διάστημα.

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στην απαξίωση της τηλεόρασης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Την απαξίωση του μέσου την έχει κάνει ο κόσμος και το ίδιο το μέσο στον εαυτό του. Ο κόσμος πλέον βλέπει περιεχόμενο πολύ περισσότερο στο διαδίκτυο και σε πλατφόρμες, παρά στην ελεύθερη τηλεόραση. Κι αυτή είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει η τηλεόραση να κατανοήσει γιατί αλλιώς, αργά ή γρήγορα, θα μείνουν μόνοι τους. Φταίνε τα προγράμματα. Η τηλεόραση ζει σε έναν μικρόκοσμο. Σαν να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Δεν ενδιαφέρεται για την άποψη του κόσμου για αυτά που βλέπει. Όσο ο μικρόκοσμος λειτουργεί, έρχονται νούμερα και κινείται η διαφήμιση, δεν ενδιαφέρεται για το αν ο κόσμος εκτιμά αυτό που βλέπει".

Οι διαφορές της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη, το σουβλάκι vs καλαμάκι, τα κίτρινα τυριά και η φέτα, αλλά και... άλλες αγεφύρωτες διαφορές συζήτησαν οι παρουσιαστές με τους καλεσμένους τους, ενώ οι "Ράδιο Αρβύλα" μίλησαν, επίσης, για τα καλοκαιρινά τους σχέδια, ενώ ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε γιατί η διαχρονική ατάκα εξήγησε γιατί η Χαλκιδική είναι μοναδική.

Τέλος, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε για το αν τελικά θα υπάρξει συνεργασία με το δημόσιο κανάλι!

Keywords
Τυχαία Θέματα