Φραντζεσκάκης: «Μετάλλιο μετά από τέσσερα ζευγάρια κάλτσες και πολύ βροχή» (βίντεο)

Το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στη Λεϊρία, ήρθε από τον Χρήστο Φραντζεσκάκη. Μετά τους Ντουσάκη και Ντραγκομίροβα, ο Χανιώτης πρωταθλητής κατέκτησε κι αυτός το χάλκινο μετάλλιο, στη σφυροβολία ανδρών στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία.

Η δυνατή βροχή, οι βολές στον κλωβό και οι φτωχές γηπεδικές εγκαταστάσεις (μέχρι και.. πάπιες εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, που θύμιζε περισσότερο χωράφι) απείλησαν τον αγώνα, αλλά τελικά έγινε κανονικά έστω και υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο

Χρήστος Φραντζεσκάκης ξεπέρασε τα προβλήματα και με καλύτερη βολή στα 74.96, που είναι η καλύτερη φετινή του επίδοση και κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατάταξη. Οι βολές του Χανιώτη πρωταθλητή ήταν 72.06, 72.14, 74.96, άκυρη, άκυρη και άκυρη.

“Μετά από τέσσερα ζευγάρια κάλτσες, πολύ βροχή και τρεις ώρες αγώνα, πήρα το μετάλλιο. Η επίδοση δεν είναι ικανοποιητική, αλλά ξέρω ότι έχω περισσότερα μέτρα. Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα γιατί κατάλαβα τι έγινε λάθος και θα προσπαθήσω να το διορθώσω στη προπόνηση για να κάνω σταθερά μεγάλες βολές”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Φραντζεσκάκης μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Ο Μιχάλης Αναστασάκης κατέλαβε την 10η θέση με 72.83 καλύτερη προσπάθεια. Οι βολές του ήταν 71.89, 72.12, 72.49, 70.60, 71.78 και 72.83.

Το χρυσό πήγε στον τέταρτο των Ολυμπιακών Αγώνων, Ουκρανό Κοκάν που έριξε βολή στα 78,13μ., ενώ ακολούθησε ο Ούγγρος, δύο φορές “χάλκινος” σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, Μπένσε Μπάλαζ (76,22μ).

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φραντζεσκάκης, Μετάλλιο,frantzeskakis, metallio