Κουλιεράκης: Στόχος το πρωτάθλημα – Έχω την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς μου

Ο Χανιώτης αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν για ακόμα μία φορά από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ εκτός έδρας και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο του Conference League, μαζί με την απευθείας πρόκριση στους «16».

Μιλώντας στην κάμερα του Gazzetta,

ο Κουλιεράκης τόνισε ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του βελτίωση λέγοντας ότι έχει την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς του.

«Το καλοκαίρι βλέπαμε πως θα καταφέρναμε να βελτιωθούμε για να φτάσουμε στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Δεν θα πω ότι περίμενα να έχουμε αυτή την πορεία, γιατί σκεφτόμασταν μόνο εκείνα τα ματς του καλοκαιριού και πως θα πάμε βήμα-βήμα μπροστά. Φτάσαμε στους 16 και είμαστε χαρούμενοι. Είναι πολύ σημαντικό να τελειώνουμε πρώτοι στον όμιλο και να προκρινόμαστε απευθείας στους 16 του Conference League. Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο στη φάση των ομίλων. Πρέπει να το ξεχάσουμε το ματς με την Άιντραχτ. Να κρατήσουμε τη θέληση που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο και την ίδια ομαδικότητα για να το βγάλουμε και στο πρωτάθλημα, που και εκεί διεκδικούμε πράγματα και είμαστε επίσης σε πολύ καλή κατάσταση», λέει ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός.

«Μπήκαμε με αυτοπεποίθηση στο ματς, όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι, ανεξάρτητα να το γκολ της νίκης ήρθε στο τέλος, όπως και στο δεύτερο ματς ήμασταν οργανωμένοι, συγκεντρωμένοι στο πλάνο, εννοείται ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε, ασχέτως ότι είχαμε περάσει, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε απευθείας στους 16», σχολίασε ο Κουλιεράκης και αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Δουλέψαμε ομαδικά και είχαμε το 12ο παίκτη, τον κόσμο μας, που ήταν πολύ σημαντικό για μας, είχαμε μεγάλη υποστήριξη και τους ευχαριστούμε. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό και δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου, ένα πολύ ωραίο γήπεδο, μείναμε πιστοί, όλοι μαζί στο πλάνο και το πιο σημαντικό είναι ότι παλέψαμε».

Ο Κουλιεράκης αναφέρθηκε και στο το βραβείο για την παρουσία του στην καλύτερη ενδεκάδα του περσινού πρωταθλήματος.

«Για να φτάσω να έχω πετύχει τόσα πράγματα, λειτουργεί ομαδικά όλη η ομάδα. Δεν είμαι μόνος μου. Έχω τους συμπαίκτες μου που με υποστηρίζουν και εγώ εκείνους. Αυτό είναι το ομαδικό κλίμα. Πέρσι στην πρώτη μου σεζόν βρέθηκα να είμαι στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος, έχω την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς μου», τόνισε.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουλιεράκης, Στόχος, – Έχω,koulierakis, stochos, – echo