Glami: Οι Ελληνίδες ψήφισαν sneakers για τις διαδικτυακές αγορές του 2023

Ακολούθησαν τα loafers και τα μοκασίνια. 

Ψήφο στην αγορά των sneakers έριξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι καταναλώτριες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την έρευνα του Glami, οι Ελληνίδες επισκέπτριες του GLAMI.gr ανέδειξαν τα sneakers σε κορυφαία επιλογή. Το φίλτρο που αναζήτησαν περισσότερο σχετίζονταν με το χρώμα – στην 1η θέση ήταν τα μαύρα αθλητικά παπούτσια – ενώ σημαντική ήταν η αύξηση των δερμάτινων sneakers,

ως ένα ενδιαφέρον twist στις athletic chic εμφανίσεις του φθινοπώρου. Τα λευκά αθλητικά παπούτσια βρέθηκαν και εκείνα ψηλά στις αναζητήσεις, ως κλασική, διαχρονική επιλογή.

Eπίσης, ένα στιλ που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο «έδαφος» στο στιλ των Ελληνίδων, οι οποίες επιλέγουν τη σοφιστικέ άνεση που χαρίζουν τα loafers και τα μοκασίνια. Αυτό το κομψό στιλ παπουτσιού γνώρισε ιδιαίτερη «άνθηση» στις online αναζητήσεις, με τα κυρίαρχα φίλτρα να είναι το μαύρο χρώμα, το άνετο τακούνι αλλά και το δερμάτινο υλικό κατασκευής.

Την ίδια στιγμή, συνυφασμένες με το θηλυκό στιλ και τη γυναικεία γκαρνταρόμπα, οι γόβες εξακολουθούν να αποτελούν must-have. Έχοντας «αφήσει» πίσω τη διάθεση για πολύ ψηλά τακούνια ή περίτεχνα σχέδια που όμως δεν εξυπηρετούν την καθημερινότητα, οι Ελληνίδες καταναλώτριες που επισκέπτηκαν το GLAMI.gr εστίασαν σε γόβες με χοντρό τακούνι – κατάλληλες για την καθημερινότητα στην πόλη και το γραφείο – ενώ η χρωματική παλέτα κινήθηκε σε μαύρο και μπλε, υποδηλώνοντας την πρόθεση να συνδυάζουν τις άνετες γόβες τους με πληθώρα διαφορετικών ρούχων και χρωμάτων.

Keywords
Αναζητήσεις
glami-oi-ellinides-psifisan-sneakers-gia-tis-diadiktyakes-agores-tou-2023.htm
Τυχαία Θέματα