H Βlack Friday στα σούπερ μάρκετ αναδεικνύει ένα προϊόν που δεν θα περίμενε κανείς

Ελαιόλαδο και απορρυπαντικά έχουν την τιμητική τους, αλλά ένα συγκεκριμένο προϊόν βρέθηκε στο στόχαστρο της κατανάλωσης. 

Τί και αν αρχικά η Black Friday αφορούσε τις ηλεκτρικές συσκευές; Στο χορό πλέον έχουν μπει όλες οι επιχειρήσεις, ακόμα και ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες κάνουν προσφορές για το 2024.

Την πιο

μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι προσφορές τύπου Black Friday κάνουν πλέον, τα τελευταία χρόνια, και τα σούπερ μάρκετ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αλυσίδες σούπερ μάρκετ όπως πχ Κρητικός ή Γαλαξίας, ακόμα και ΑΒ Βασιλόπουλος έκαναν ειδικά σποτ με προσφορές για τις συγκεκριμένες δύο- τρεις ημέρες.

Υπήρξαν, δε, κάποια προϊόντα τα οποία ανέδειξαν περισσότερο όπως πχ ελαιόλαδο, απορρυπαντικά, είδη ένδυσης και υπόδησης.

Κατά πληροφορίες του BusinessNews.gr, ωστόσο, τα παραπάνω προϊόντα, τουλάχιστον τις προηγούμενες δύο ημέρες, δεν άγγιξαν τόσο τους καταναλωτές όσο ένα συγκεκριμένο, το οποίο δεν είναι άλλο από το... χαρτί υγείας.

Ειδικότερα, στελέχη των καταστημάτων συνέκλιναν στο γεγονός ότι τη μεγαλύτερη κινητικότητα είχαν - και συνεχίζουν να έχουν - οι προσφορές που αφορούν τα χαρτιά υγείας, ιδίως επώνυμων εταιρειών και όχι ιδιωτικής ετικέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα