Τι ενώνει τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον Χρήστο Χαρπαντίδη της Philip Morris;

Ένα απροσδόκητο «σχήμα»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές αυτή την στιγμή ενώ πρόσφατα έλαβε και τιμητικό βραβείο από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον τομέα της παραγωγής θεαμάτων και εκδηλώσεων στον χώρο του πολιτισμού.

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης, από την μεριά του, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες μάνατζερ. Yπήρξε CEO της Παπαστράτος από το 2015 εώς το 2023, όταν η εταιρεία

μετεξελίχθηκε σε διοικητικό κέντρο των λειτουργιών της Philip Morris International (PMI) για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συγκεκριμένα τότε ανέλαβε επικεφαλής αντιπρόεδρος Ευρώπης, με τομέα ευθύνης τις 12 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και έδρα την Ελλάδα. Ο Χρήστος Χαρπαντίδης θα ηγείται του διοικητικού κέντρου των 12 χωρών και, συγκεκριμένα, των Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο, Μάλτα, Κροατία, Σλοβενία, Σερβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Μαυροβούνιο. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές δραστηριότητας της PMI, στην οποία λειτουργούν 2 από τα 3 εργοστάσια παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού στην Ευρώπη.

Οι δυο άνδρες όπως φαίνεται αποφάσισαν να συνδυάσουν σε κάποιο βαθμό τις επιτυχημένες διαδρομές του καθώς χθες, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, συστάθηκε η εταιρεία Zebo Holding. Πρόκειται για εταιρεία υπηρεσιών χαρτοφυλακίου και επενδύσεων και διαθέτει μετοχικό κεφάλαιο 160.000 ευρώ. Mέτοχοι είναι η -συμφερόντων Κωνσταντίνου Αργυρού- K Zeus Holding και η Bont Holding του Χρήστου Χαρπαντίδη, με έκαστη εξ αυτών να διατηρεί από 50% της νεοσύστατης εταιρείας.

Διαχειριστές της εταιρείας είναι ο Χρήστος Χαρπαντίδης και ο Παύλος Αργυρός, δίδυμος αδερφός του τραγουδιστή. Πρόκειται για το δεξί χέρι του καλλιτέχνη και είναι διαχειριστής και στην K Zeus Holding, που συστάθηκε τον Μάρτιο του 2023 με μετοχικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ.

Η Bont Holding συστάθηκε, επίσης, τον Μάρτιο του 2023 και σε αυτήν ο Χρήστος Χαρπαντίδης έχει εισφέρει την συμμετοχή του στην εταιρεία «MYATHLETE ΙΚΕ», η οποία διαχειρίζεται το myathlete, το πρώτο διεπιστημονικό κέντρο προσωποποιημένης άσκησης και διατροφής στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του «στον πυρήνα του βρίσκεται μια ομάδα από προπονητές και ειδικούς φυσικής αγωγής και υγιεινής διατροφής που είναι υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση υπηρεσιών εργομέτρησης (myergo), προπόνησης (mytraining) και διατροφής (mynutrition) με στόχο τη βελτίωση και μεγιστοποίηση της υγείας, της φυσικής κατάστασης ή αθλητικής απόδοσης καθώς και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής».

Keywords
Αναζητήσεις
ti-enonei-ton-konstantino-argyro-me-ton-christo-charpantidi-tis-philip-morris.htm,
Τυχαία Θέματα