Ευρωβουλή: Ονειρα τέλος για τη (γνωστή) Ρεπούση

Ευρωβουλή: Ονειρα τέλος για τη (γνωστή) Ρεπούση28.03.2019Πρόσωπα

Γκρεμίζεται η «Γέφυρα» προτού προλάβει να ρίξει γέφυρα στον ΣΥΡΙΖΑ, με ευθύνη του κομματικού μηχανισμού της Κουμουνδούρου...

...που ουδέποτε είδε με καλό μάτι τις πρωτοβουλίες Μαξίμου για συνεργασίες με τα ρετάλια του σημιτικού παρελθόντος.

Σε αυτές τις εσωκομματικές τριβές άλλωστε οφείλεται

εν πολλοίς η μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μαρίας Ρεπούση στο ευρωψηφοδέλτιο προχθές. Αυτό προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, αλλά και μεγάλο εκνευρισμό στην πρώην βουλευτή και γνωστή αναθεωρήτρια της Ιστορίας. Η κυρία Ρεπούση, βλέποντας ότι στην Κουμουνδούρου «παίζουν καθυστερήσεις», έλαβε προφανώς το μήνυμα ότι δεν είναι καθόλου επιθυμητή στην Αριστερά και έσπευσε άρον άρον να δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφια για να αποφύγει χειρότερα «αδειάσματα».

Στο facebook

Η Μαρία Ρεπούση με ανάρτησή της στο facebook απέσυρε την υποψηφιότητά της, αν και μέχρι πρότινος η ίδια εμφανιζόταν σίγουρη ότι θα ανακοινωθεί μαζί με άλλες. Οταν όμως είδε ότι αυτό δεν έγινε και καθώς το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν καλό για την ίδια και την παρέα της (Νίκος Μπίστης κ.ά.), προχώρησε στο «απονενοημένο διάβημα» μέσω των social media. «Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές, διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου.

Παράλληλα, εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανέναν μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό ούτε βουλευτικό» έγραψε η κυρία Ρεπούση, βάζοντας τέλος στα όνειρά της να γίνει ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα