Καραμούζης: «Εύχομαι να είναι Ελληνας ο επόμενος πρόεδρος της Eurobank»

Καραμούζης: «Εύχομαι να είναι Ελληνας ο επόμενος πρόεδρος της Eurobank»11.07.2018Επιχειρήσεις

Την αποχώρησή του από την προεδρία της Eurobank ανακοίνωσε από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας ο Νικόλαος Καραμούζης (φωτό), εκφράζοντας την ελπίδα ο επόμενος πρόεδρος της τράπεζας να είναι

Ελληνας.

«Το πλαίσιο έχει περιοριστικές διατάξεις που δεν συναντάς σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα, με αποτέλεσμα τα διοικητικά συμβούλια να στελεχώνονται από ξένα στελέχη, έμπειρα και καταρτισμένα αλλά χωρίς γνώση των τοπικών συνθηκών. Εύχομαι ο επόμενος πρόεδρος της Eurobank να είναι Ελληνας» σημείωσε με νόημα ο κ. Καραμούζης. Τόνισε πως η τράπεζα έχει ισχυρές βάσεις και άξια στελέχη και διοίκηση που θα την οδηγήσει με αυτοπεποίθηση στο νέο περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης το διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, με διευθύνοντα σύμβουλο τον Φωκίωνα Καραβία και αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους τους Σταύρο Ιωάννου, Θεόδωρο Καλαντώνη και Κωνσταντίνο Βασιλείου. Συμμετέχουν επίσης ο Γεώργιος Χρυσικός ως μη εκτελεστικό μέλος, οι Richard P. Boucher, Rajeev Kakar, Bradley Paul L. Martin, Jawaid A. Mirza, George E. Myhal, Lucrezia Reichlin ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη, όπως και η εκπρόσωπος του ΤΧΣ Αικατερίνη Μπερίτση, ως μη εκτελεστικό μέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα