Στ. Κασσελάκης από Νίσυρο: Ισχυρά κίνητρα για την αποκέντρωση

Την ανάγκη να υπάρξουν «ισχυρά κίνητρα και ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των νησιών, προκειμένου να τεθεί ο κρίσιμος στόχος της αποκέντρωσης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα από τη Νίσυρο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Κουμουνδούρου, «οι κάτοικοι του νησιού τον υποδέχτηκαν περιγράφοντας αναλυτικά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις συγκοινωνίες και τη σύνδεση με τα κοντινά νησιά. Η τραγική κατάσταση

και η ακραία υποστελέχωση του νοσοκομείου της γειτονικής Κω αναγκάζει τους κατοίκους της Νισύρου να ταξιδεύουν μέχρι την Αθήνα, με το συνολικό, δυσβάσταχτο, κόστος (μεταφορά, διαμονή, διατροφή) να ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ, όπως εξήγησαν οι κάτοικοι στον Στέφανο Κασσελάκη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές υγειονομικούς που καλύπτουν επί δεκαετίες με αυταπάρνηση τα τεράστια κενά του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη, η Κως.

Το άρθρο Στ. Κασσελάκης από Νίσυρο: Ισχυρά κίνητρα για την αποκέντρωση εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
st-kasselakis-apo-nisyro-ischyra-kinitra-gia-tin-apokentrosi.htm
Τυχαία Θέματα