Alco: Πώς κρίνουν οι πολίτες Μητσοτάκη, Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Alpha, με βασικό ζητούμενο τα ποσοστά αποδοχής των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco, στο σύνολο οι ερωτηθέντες έχουν θετική άποψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκης σε ποσοστό 40% ενώ στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας

το ποσοστό φτάνει στο 90%.

Αντίστοιχα για τον Στέφανο Κασσελάκη τα ποσοστά διαμορφώνονται σε 25% αρνητικές 45% θετικές απόψεις στο σύνολο. Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά αυτά διαμορφώνονται σε 58% θετική, 19% αρνητική, 23% δεν ξέρω δεν απαντώ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καταγράφει ποσοστά 33% θετικής άποψης, 40% αρνητικής στο σύνολο των ερωτηθέντων ενώ στα ποσοστά των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ τα νούμερα αυτά διαμορφώνονται σε 79% θετική άποψη και 13% αρνητική.

Στο ερώτημα για τη συσπείρωση των κομμάτων η Νέα Δημοκρατία σημειώνει 79 μονάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ, 67, το ΠΑΣΟΚ 77, το ΚΚΕ 90, οι Σπαρτιάτες 82, η Ελληνική Λύση 79, Νίκη 68, Πλεύση Ελευθερίας 79 και ΜέΡΑ25 68 αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το χαμηλότερο ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων ενώ αντίθετα το ΚΚΕ, παραδοσιακά, μετά από εκλογές, όπως σημειώνει η δημοσκόπηση, το μεγαλύτερο.

Δείτε εδώ το α’ μέρος της δημοσκόπησης της Alco

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΝίκος ΑνδρουλάκηςδημοσκόπησηAlpha
Keywords
Αναζητήσεις
alco-pos-krinoun-oi-polites-mitsotaki-kasselaki-kai-androulaki.htm
Τυχαία Θέματα
Alco, Πώς, Μητσοτάκη Κασσελάκη, Ανδρουλάκη,Alco, pos, mitsotaki kasselaki, androulaki