Διαδραστική πλατφόρμα uworc: Βράβευση και συνεργασίες με εμβληματικούς ομίλους

Η φετινή σεζόν ξεκινά δυναμικά για τη uworc. Το κορυφαίο ψηφιακό agency ανθρώπινου δυναμικού στους τομείς της φιλοξενίας και της εστίασης κατακτά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία της Επιλογής, Επιβράβευσης & Ανάπτυξης Προσωπικού στα φετινά επετειακά Tourism Awards – την υψηλότερη διάκριση στον τομέα – καθώς και το bronze στην κατηγορία Start-Up, σε μία τελετή που σηματοδότησε και τον εορτασμό των 10 χρόνων του θεσμού και η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η διαδραστική

πλατφόρμα της uworc, ταυτόχρονα επεκτείνει τη δράση της, εγκαινιάζοντας συνεργασίες με μερικά εκ των πλέον εμβληματικών ομίλων της ξενοδοχείας, όπως η One & Only και η Mandarin Oriental, Costa Navarino, προσφέροντας 140 νέες θέσεις εργασίας στο δίκτυό της.

Η uworc η νέα, εξ ολοκλήρου ψηφιακή, εταιρεία εύρεσης προσωπικού για τις επιχειρήσεις HoReCa (Hotels - Restaurants - Catering), δημιουργήθηκε μόλις την προηγούμενη χρονιά και ήρθε να προτείνει αειφόρες και βιώσιμες λύσεις, μετατρέποντας την αγχώδη - πλέον - έλλειψη προσωπικού που καλούν να αντιμετωπίσουν σήμερα οι εποχιακές επιχειρήσεις φιλοξενίας, σε αφθονία αξιόλογων επιλογών, εκπαίδευσης και προοπτικών για εργοδότες και εργαζόμενους.

UWORCΦΙΛΟΞΕΝΙΑεστίασηπλατφόρμα
Keywords
Τυχαία Θέματα