Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή των πυροβολισμών

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη στο αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι.

Σε βάρος του 37χρονου οδηγού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία και αναζητείται.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός εκ των εμπλεκομένων στο περιστατικό.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα

και ανακριτή, ο κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, πήρε το δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία του. Κατά πληροφορίες, επέμεινε στα όσα είχε υποστηρίξει προανακριτικά, ότι δηλαδή βρισκόταν σε σοκ για τη επίθεση κατά των τριών ανδρών ενώ από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τη συνήγορο του.

Την ίδια στιγμή, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο δράστης σηκώνει το όπλο και πυροβολεί τα τρία άτομα, βλέπει το “φως” της δημοσιότητας.

Το βίντεο, που προβλήθηκε στο OPEN, δείχνει τον δράστη να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο μαζί με τον συνοδηγό και να πλησιάζουν την παρέα των τριών Κρητικών. Τότε ο δράστης βγάζει το όπλο και πυροβολεί με απίστευτη ψυχρότητα τα τρία άτομα. Στη συνέχεια, ο δράστης βάζει το όπλο στη ζώνη, ο συνοδηγός βγάζει την πινακίδα του αυτοκινήτου, επιβιβάζονται σε αυτό και εγκαταλείπουν το σημείο.

#Γκάζι #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ
Keywords
Αναζητήσεις
gkazi-neo-vinteo-ntokoumento-me-ti-stigmi-ton-pyrovolismon.htm
Τυχαία Θέματα