Γλαβίνας: Η «δεξιά πολυκατοικία» συμπληρώνεται πλήρως με τον ακροδεξιό όροφο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Γλαβίνας, σχολίασε επικριτικά τη στάση που τήρησαν οι Χ. Κατσιβαρδάς και Κ. Βελόπουλος στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.

«Τη στήριξή του στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και δικηγόρος του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη,

Χ. Κατσιβαρδάς.

Ανάλογη στάση είχε κρατήσει και εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή νυν ευρωβουλευτής, καταψηφίζοντας το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υποβάθμιση του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του τύπου στη χώρα μας λίγες εβδομάδες πριν.

Μαζί τους και ο πάντα πρόθυμος, κ. Βελόπουλος, ο οποίος λίγους μήνες μετά το δώρο του στη Νέα Δημοκρατία για την άλωση της ΑΔΑΕ και το ξέπλυμα της υπόθεσης των υποκλοπών, στρέφεται κατά της πρότασης δυσπιστίας και του ΠΑΣΟΚ, που είχε τη πρωτοβουλία. Το παζλ ολοκληρώνεται. Η «δεξιά πολυκατοικία» συμπληρώνεται πλήρως με τον ακροδεξιό της όροφο».

Υπενθυμίζεται, πως ο ανεξάρτητος βουλευτής Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών εκλεγμένος με τους «Σπαρτιάτες» Χάρης Κατσιβαρδάς θα καταψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας, με το σκεπτικό, όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του, ότι «δεν θα συμβάλει σε απολύτως τίποτα, τη στιγμή την οποία θεωρώ ότι η πατρίδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση».

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει νωπή εντολή, ο Χάρης Κατσιβαρδάς υποστήριξε ότι η πρόταση τον βρίσκει αντίθετο καθώς «παρατήρησα ότι τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συλλήβδην της Αριστεράς να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και να επιχειρούν υπό τα δικά τους κομματικά οματογυάλια κατ’ ουσίαν να σφετεριστούν και να οικειοποιηθούν τον ανθρώπινο πόνο».

Ακόμη, ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επισημαίνοντας ότι «δημοκρατικό τόξο είναι να μπορείς να λες: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και όχι να ψηφίζεις αντιλαϊκά, αντεθνικά, αντιχριστιανικά μέτρα. Παράλληλα, κατηγόρησε το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη ότι δεν θέλει όντως την «πτώση της ΝΔ» καθώς όπως είπε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, «είναι πρόταση συσπείρωσης και όχι ανατροπής της ΝΔ». Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα την ψηφίσει.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης, είπε ότι επιτυχημένη αντιπολίτευση είναι αυτή που μπορεί να πείσει τον λαό ότι έχει λύσεις για όσα δεν μπορεί η κυβέρνηση. Όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό και αναλώνεται στο να προσπαθεί να αποδείξει πόσο κακή είναι η κυβέρνηση, είναι καταδικασμένος να παραμείνει για πάντα στην αντιπολίτευση».

Να σημειωθεί, πως σήμερα (27/3) είναι η δεύτερη ημέρα της συζήτησης στη Βουλή σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαρτίου, με πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, από κοινού με τις ΚΟ των ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Αριστεράς και Πλεύσης Ελευθερίας

#ΓΛΑΒΙΝΑΣ #Πασοκ #Τέμπη #πρόταση_δυσπιστίας_κατά_της_κυβέρνησης
Keywords
Αναζητήσεις
glavinas-i-dexia-polykatoikia-syblironetai-pliros-me-ton-akrodexio-orofo.htm
Τυχαία Θέματα