Ο Τσακαλώτος το νέο «κόλλημα» του Λαζόπουλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ των διαγραφών και δείχνει μία ιδιαίτερη... αδυναμία στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, στον οποίο επιτίθεται για μία ακόμα φορά μέσα από το podcast του.

Την προηγούμενη εβδομάδα συμβούλευσε τον Στέφανο Κασσελάκη να προχωρήσει "με χίλια" στις διαγραφές και είπε για τον Τσακαλώτο πως δεν θα λείψει καθόλου, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις.

Με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ασχολήθηκε,

όμως και αυτή την εβδομάδα, με αφορμή την ομιλία που έκανε ο πρώην ΥΠΟΙΚ, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του από το κόμμα.

«Τώρα το να φύγει ο Τσακαλώτος δεν λέγεται και ακριβώς διασπαση, λέγεται έφυγε μια σταγόνα από το ποτήρι το νερό», σχολίασε δηκτικά ο Λαζόπουλος.

Στην αναφορά Τσακαλώτου πως υπάρχει χώρος για κόμμα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ο κωμικός είπε ότι «υπάρχει ένας διάδρομος που μπορεί να περάσει» και προσθέτει: «στο χολ της ιστορίας θα μείνεις. Γιατί δεν τον έψαχνες από την αρχή αυτό τον χώρο και πήγες και χώθηκες κι εσύ εκεί;».

«Τρελάθηκαν τα μυρμήγκια στη μυρμηγκοφωλιά και σκοτώνονται ποιος θα είναι αρχηγός των μυρμηγκιών ενώ δεν θα υπάρχει μυρμήγκι να τους ακολουθήσει» καταλήγει στο podcast του για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Λάκης Λαζόπουλος.

ΤσακαλώτοςΛαζόπουλος
Keywords
Αναζητήσεις
o-tsakalotos-to-neo-kollima-tou-lazopoulou.htm
Τυχαία Θέματα