«Σαρώνει» την Εύβοια η κακοκαιρία «Elias»- Μήνυμα 112 στο Μαντούδι

Την Εύβοια «σαρώνει» αυτή την ώρα η κακοκαιρία «Elias» με τους κατοίκους στο Μαντούδι να λαμβάνουν προειδοποιητικά μηνύματα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, λόγω κινδύνου υπερχείλισης χειμάρρων.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα αναμένεται να είναι η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται η Φωκίδα, η Εύβοια και η Φθιώτιδα.

{https://twitter.com/112Greece/status/1706927979626938772}

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ισχυρές

βροχοπτώσεις, συνεχόμενοι κεραυνοί και βροντές πλήττουν αυτή την ώρα τις περιοχές της Εύβοιας ενώ έχουν δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ από νωρίς το πρωί υπάρχουν και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Η Πυροσβεστική μέχρι αυτή την ώρα έχει δεχθεί 7 κλήσεις από την περιοχή της Εύβοιας. Οι περισσότερες αφορούν αντλήσεις υδάτων αλλά και κοπές δέντρων. Είναι σε αυξημένη ετοιμότητα τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και οι αρμόδιοι φορείς για να παρέχουν βοήθεια.

Σύμφωνα με το evima, στα δύο έχει κοπεί η Βόρεια Εύβοια από την κακοκαιρία καθώς έκλεισε ο δρόμος στο Δερβένι λόγω κατολισθήσεων. Στο χωριό μεταβαίνει κλιμάκιο της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και μηχανήματα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τον απεγκλωβισμό των κατοίκων.

ΕΥΒΟΙΑπροβλήματακακοκαιρία
Keywords
Αναζητήσεις
saronei-tin-evvoia-i-kakokairia-elias--minyma-112-sto-mantoudi.htm
Τυχαία Θέματα