Αρχές Απριλίου στον Λευκό Οίκο ο Μητσοτάκης- Συνάντηση με Μπάιντεν

Στον Λευκό Οίκο θα βρεθεί στις 3 ή τις 4 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα έχει συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις ΗΠΑ και την Ουάσινγκτον προκειμένου να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του Λευκού Οίκου για την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Την "αποκάλυψη" έκανε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης από την Αλεξανδρούπολη,

όπου παραβρέθηκε στο συνέδριο «city hub events», η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο πιστοποιήθηκε στο περιθώριο του προγράμματος της εκδήλωσης.

Π πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργος Τσούνης, είπε ότι οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στις 4 Απριλίου στον Λευκό Οίκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να ταξιδέψει τον περασμένο Ιανουάριο στις ΗΠΑ, ωστόσο νόσησε από γρίπη και έτσι το ταξίδι αναβλήθηκε και είχε τοποθετηθεί χρονικά για κάποια στιγμή μετά την 25η Μαρτίου.

Κυβερνητικές πηγές διευκρίνισαν, πάντως, ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η ακριβής ημερομηνία της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν. Στις 4 Απριλίου είναι προγραμματισμένη πάντως η εκδήλωση για την Ελληνική Επανάσταση του ‘21 στον Λευκό Οίκο. Στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί και διμερής συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Υπάρχει, πάντως, περίπτωση η συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν να γίνει και μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 3 Απριλίου.#Μητσοτακης #Μπάιντεν #ΗΠΑ #Λευκος_Οίκος
Keywords
Αναζητήσεις
stis-4-apriliou-ston-lefko-oiko-o-mitsotakis-synantisi-me-bainten.htm
Τυχαία Θέματα