Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Παρασκευή 19 Απριλίου – Ακάθιστος Ύμνος

ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Μεταβολή του καιρού αρχικά στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και σταδιακά τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά

και την Πελοπόννησο (κυρίως στα δυτικά τμήματά της) με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα είναι τοπικά ισχυρές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν τη κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας και της κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά νότιοι 4 με 6 και από αργά το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί έως 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς και τοπικά στη νησιωτική χώρα τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Παρασκευή 19 Απριλίου – Ακάθιστος Ύμνος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα