«Αθλητικά Δρώμενα 2023»: Εντυπωσιακό θέαμα από 200 αθλήτριες στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ένα υπέροχο εντυπωσιακό θέαμα από 200 αθλήτριες, 5 έως 15 ετών, και 11 ενήλικες, απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν τα «Αθλητικά Δρώμενα 2023» στο κατάμεστο από οικογένειες Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Η Επίλεκτη Ομάδα Ρυθμικής και Αισθητικής Γυμναστικής του ΟΚΑΠΑ και η Πρότυπη Ομάδα Ρυθμικής και Γενικής Γυμναστικής παρουσίασαν μια σειρά επιδείξεων διάρκειας 1,5 ώρας. Πρόκειται για ένα άθλημα στο οποίο ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού κατέχει την πρωτοπορία από το 1992. 

Χρυσά

μετάλλια, διακρίσεις και σπουδαίοι συντελεστές, όπως οι γυμνάστριες Βιβή Κώτσου και Νίκη Πολίτη και φυσικά οι αθλήτριες, συνεχίζουν τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που καθιέρωσε ο αείμνηστος Θάνος Βεζυργιάννης.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και η ανακαίνιση του χώρου των γηπέδων με φωτεινά χρώματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και, εκ μέρους του περιφερειάρχη Αττικής, η αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη. 

Ο Δήμος συγχαίρει την πρόεδρο του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούκλα και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Παπαχρόνη για την άψογη διοργάνωση, καθώς και όλους «για την ομαδικότητα, την αρμονία και την προσπάθεια του “ευ αγωνίζεσθαι”».

The post «Αθλητικά Δρώμενα 2023»: Εντυπωσιακό θέαμα από 200 αθλήτριες στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα