Δικαίωση Ρώμα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για προεκλογικές διευθετήσεις

Πύρινη νίκη για τον Χάρη Ρώμα και το δημοτικό του συνδυασμό Χαλάνδρι στο φως. Δικαιώνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χάρη Ρώμα και ακυρώνει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου (Χάρης Ρώμας) ανέδειξε πρόσφατα το θέμα νομιμότητας που προκύπτει στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, όταν σύσσωμο προέβησε σε έκνομη ομόφωνη απόφαση, με την οποία αναρμοδίως αποφάσισε για τις ημερομηνίες των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών.

Ο Χάρης Ρώμας προσέφυγε έναντι της απόφασης

αυτής στην αποκεντρωμένη διοίκηση. Η πρόσφυγή του έγινε δεκτή με την υπ’ αριθμόν απόφαση 76698/27-9-2023 και ακυρώνει την υπ’ αριθμόν 336/2023 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Χαλανδρίου. Υπενθυμίζεται ότι πρώην Δήμαρχος του Χαλανδρίου και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης δήλωσε ανερυθρίαστα ότι οι αποφάσεις του ΔΣ είναι πάνω από τις εγκυκλίους, μία δήλωση που ήρθε σε πλήρη σύμπνοια με το σύνολο των παρόντων αιρετών.

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, ότι, ο φόβος είναι τεράστιος έναντι στη νέα ιδέα που εκπροσωπεί ο Χάρης Ρώμας, όχι μόνο για να μη χάσουν την καρέκλα που χρόνια γυροφέρνουν οι ίδιοι άνθρωποι, αλλά και για να μην υπάρξει διαφάνεια και νομιμότητα!!!

Εύλογες οι απορίες τι ακόμα θα βγει στο φως όταν με την ψήφο των Χαλανδραίων ο Χάρης Ρώμας θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Η νομιμότητα και η διαφάνεια επιστρέφουν στο Χαλάνδρι.

The post Δικαίωση Ρώμα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για προεκλογικές διευθετήσεις appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δικαίωση Ρώμα, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής,dikaiosi roma, apokentromeni dioikisi attikis