Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης 1/3 στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Δράση ενημέρωσης και προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, διοργανώνουν ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και ειδικότερα με τα Δημοτικά Πολυϊατρεία Παπάγου – Χολαργού. Η δράση θα λάβει χώρα στον χώρο του Πολυϊατρείου Παπάγου (Φυσικοθεραπευτήριο), Εθνικής Αμύνης

25 και Λάρνακος 11, Παπάγου και ώρες 10:00-13:00, υπό την ιατρική επίβλεψη της Αναστασίας Δεμπεγιώτη, ενδοκρινολόγου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Οι παραπάνω δράσεις απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα σοβαρά θέματα υγείας, όπως είναι η οστεοπόρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες ποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τη Σοφία Αργυροπούλου -προϊσταμένη Πολυϊατρείων Παπάγου – Χολαργού στο τηλέφωνο 210 6511772 και για ραντεβού, στα τηλέφωνα 210 6540900 (Παπάγου)  και  210 6561610 (Χολαργού).

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO). Ο Σύλλογος αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο σωματείο το οποίο σαν κύριο στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού γύρω από την οστεοπόρωση, τη διατροφή, την άσκηση, τη ψυχολογία, την πρόληψη και την σκελετική υγεία. Η δράση του Συλλόγου επεκτείνεται τόσο μέσα στα όρια της Αττικής όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

The post Δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστεοπόρωσης 1/3 στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα