Ενημέρωση Θ. Σκυλακάκη από τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ για ζητήματα του Πεντελικού

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης επισκέφθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2023 τον Δήμο Πεντέλης και ενημερώθηκε από τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά για τα θέματα του Δήμου Πεντέλης, που αφορούν την ανάπλαση του Πεντελικού βουνού και κυρίως την προστασία του.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΠΑΠ, μετά την ενημέρωση στο Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος

μαζί με τη Δήμητρα Κεχαγιά, συνόδευσαν τον Θόδωρο Σκυλακάκη στην περιοχή που κάηκε τον Ιούλιο του 2022, προκειμένου ο υπουργός να έχει προσωπική άποψη για τη συγκεκριμένη περιοχή που γίνονται εθελοντικές αναδασώσεις και που θα δημιουργηθεί το δασικό πάρκο Πεντέλης.

Ο Βλάσσης Σιώμος ενημέρωσε αναλυτικά τον υπουργό για τα σημεία απ’ όπου πέρασε η πυρκαγιά και για τις εθελοντικές δράσεις αναδάσωσης που πραγματοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή από τον ΣΠΑΠ σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης από τον Οκτώβριο του 2022.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του υπουργού, ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είχαμε την τιμή και την χαρά να επισκεφθεί τον Δήμο μας και σημεία του Πεντελικού, ο φίλος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης. Αφού ενημερώθηκε αναλυτικά από τη δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά για τα θέματα του Δήμου μας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, ο υπουργός ζήτησε να έχει προσωπική άποψη της περιοχής που κάηκε το περσινό καλοκαίρι και που θα δημιουργηθεί το δασικό πάρκο της Πεντέλης. Ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εθελοντικές αναδασώσεις που πραγματοποιούμε στην συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και για ενέργειες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν για τη δημιουργία του δασικού πάρκου Πεντέλης. Ο υπουργός, ο οποίος είναι γνώστης της σύγχρονης τεχνολογίας και διακρίνεται για την ρεαλιστικότητα του στη διαχείριση των πόρων ,αφού ενημερώθηκε, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά και στην ομάδα της».

The post Ενημέρωση Θ. Σκυλακάκη από τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ για ζητήματα του Πεντελικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα