Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλανδρίου στο Κέντρο Υγείας

Το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίου επισκέφθηκε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλανδρίου με την υποψήφια Δήμαρχο Λούλα Καρατζά, τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής Χρήστο Κασσίμη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, γιατρό Δήμο Φλωράκη, την Καίτη Ανδρέου επί σειρά ετών εργαζόμενη στο Κέντρο Μάνας στο Κάτω Χαλάνδρι, την Μαρία Κουκούμα, Πρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων Χαλανδρίου , τον Φανό Ιάσονα φυσικοθεραπευτή, τον Παπαγεωργίου Γιάννη και την Μαρασγίδου Αθηνά. Μαζί τους και η Βούλα Μήτσου πρώην Πρόεδρος της ΟΓΕ

Χαλανδρίου .

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μοναδική παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου που ασχολείται συστηματικά με την λειτουργία του Κέντρου Υγείας διεκδικώντας την πλήρη στελέχωσή του με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων ώστε να διασφαλίζεται η δημόσια δωρεάν περίθαλψη για όλους.

Η ΛΑΣΥ είχε καταθέσει αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο 14/4/2020 να συζητηθεί ο υγειονομικός χάρτης του Χαλανδρίου και επανήλθε 3/5/2020 για κατεπείγουσα έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ λόγω και της πανδημίας.

Οι υποψήφιοι της ΛΑΣΥ αντάλλαξαν απόψεις με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου και ενημέρωσαν για τις θέσεις της ΛΑΣΥ για την υγεία. Οι εργαζόμενοι αναγνώρισαν τη συμβολή της ΛΑΣΥ στην λειτουργία του Κέντρου Υγείας προς όφελος των δημοτών και ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της ΛΑΣΥ Δήμος Φλωράκης γιατρός ενδοκρινολόγος που εργάζεται επί σειρά ετών στο Χαλάνδρι δήλωσε “Η πρωτοβάθμια περίθαλψη έχει αποφασιστική σημασία στη διασφάλιση της υγείας, πρέπει να παρέχεται σε όλους, να είναι δημόσια, δωρεάν και υψηλού επιπέδου. Δεν αποτελεί άμεση αρμοδιότητα του Δήμου, όμως η φροντίδα και η διεκδίκηση για την συνεχή βελτίωση πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα. Η ΛΑΣΥ αξιολογεί το “κεφάλαιο” υγεία σαν θέμα πρώτης προτεραιότητας”.

The post Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλανδρίου στο Κέντρο Υγείας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλιμάκιο, Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλανδρίου, Κέντρο Υγείας,klimakio, laikis syspeirosis chalandriou, kentro ygeias