Επιτυχής η εκδήλωση – δράση αλληλεγγύης του ΣΠΑΠ για τους πλημμυροπαθείς και τους πυρόπληκτους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 η εκδήλωση – δράση αλληλεγγύης, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Πεντέλης στο Θεατράκι Μελισσίων. Η εκδήλωση αυτή ήταν αφιερωμένη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και στους πυρόπληκτους της Αττικής. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση

τροφίμων μακράς διάρκειας και ζωοτροφών για τη στήριξη των πληγέντων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αυτό, που πρόσφεραν από το υστέρημά τους την προσφορά τους, με σκοπό να βοηθήσουν τους πληγέντες συμπολίτες μας.

Το «παρών» έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Βασίλης Γιαννακοπούλος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Μητροπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Ιωάννης Ζώης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων Νίκος Δροσάτος, η δημοτική σύμβουλος Πεντέλης Ελένη Γκρέτσα, ο τοπικός σύμβουλος Νεας Πεντέλης Σωτήρης Φλίντρας και η υπεύθυνη του 3ου ΚΑΠΗ Μελισσίων Σοφία Ιορδανίδου.

Ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε σχετικά:

«Με τη σκέψη μας στου πληγέντες συμπολίτες μας της Θεσσαλίας και της Αττικής, ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Πεντέλης πραγματοποιήσαμε αυτήν την εκδήλωση – συναυλία αλληλεγγύης, θέλοντας να συνδράμουμε τους πληγέντες και να συγκεντρώσουμε μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα και ζωοτροφές τα οποία θα διανεμηθούν στους πληγέντες.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Θεατράκι Μελισσίων, με μία συναυλία αφιερωμένη στον Θεσσαλό Βασίλη Τσιτσάνη και οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να διασκεδάσουν με τους εκπληκτικούς καλλιτέχνες που ερμήνευσαν τα υπέροχα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

Συγκινητική ήταν ανταπόκριση και η εκδήλωση αγάπης των συμπολιτών μας, οι οποίοι πρόσφεραν και τοποθέτησαν την προσφορά τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπήρχε για τον σκοπό αυτό. Με τη βοήθεια τους καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μεγάλες ποσότητες, σε τρόφιμα και ζωοτροφές, τα οποία θα διανεμηθούν στους πληγέντες συμπολίτες μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Βασίλη Γιαννακοπούλο, τη δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά και τους αιρετούς του Δήμου Πέντελης για τη βοήθεια τους, αλλά κυρίως τους συμπολίτες μας για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα μας.

Για όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να συνεισφέρουν, η δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ζωοτροφών θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2023, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, στα γραφεία του ΣΠΑΠ, Ηρώων Πολυτεχνείου 27, Νέα Πεντέλη».

The post Επιτυχής η εκδήλωση – δράση αλληλεγγύης του ΣΠΑΠ για τους πλημμυροπαθείς και τους πυρόπληκτους appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιτυχής, ΣΠΑΠ,epitychis, spap