Γέμισαν… καλάθια οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία του ΚΑΠ, να διεξαχθεί, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου και της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα αγαθών για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού μαγειρείου του Δήμου.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα, ο οποίος διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης απένειμε τιμητικό βραβείο στον Αρχηγό

του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και συμπολίτη Αντιναύαρχο Δημήτριο Ε. Κατάρα, για την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής Νίκο Δούμα για την πρωτοβουλία, τονίζοντας πως έχει ισχυρό κοινωνικό πρόσημο για την πόλη και ευχήθηκε υγεία και νίκες σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Από την πλευρά του ο κ. Κατάρας ευχαρίστησε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και προσωπικά τον δήμαρχο για το τιμητικό, όπως ανέφερε, βραβείο και συνεχάρη τον ΚΑΠ για την δράση.

Τον φιλανθρωπικό αγώνα παρακολούθησε και ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, Γιώργος Οικονόμου.

The post Γέμισαν… καλάθια οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γέμισαν…, Δήμου Αγίας Παρασκευής,gemisan…, dimou agias paraskevis