Κρούσμα απάτης στη Μεταμόρφωση – Άτομο εμφανίζεται ως δημοτικός υπάλληλος και ζητά προσωπικά στοιχεία δημοτών

Νέο κρούσμα απάτης, με άτομα που εμφανίζονται ως δημοτικοί υπάλληλοι, προσπαθώντας να αποσπάσουν προσωικά στοιχεία πολιτών σημειώθηκε στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, αυτή τη φορά στη Μεταμόρφωση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Τοπικου Συμβουλίου Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «σήμερα 20/6/23 ενημερωθήκαμε από δημότη μας ότι στην περιοχή του Προφήτη Ηλία κυκλοφορούσε νεαρό άτομο το οποίο προσέγγισε πλήθος κατοικιών της περιοχής, και αφού παρουσιάστηκε ως Υπάλληλος

του Δήμου μας, προσπαθούσε να αντλήσει προσωπικά στοιχεία των δημοτών (προσφέροντας βοήθεια για την υποβολή αιτήσεων επιδομάτων της ΔΕΗ, μείωση φόρων κλτ). Τα παραπάνω αποτελούν προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών με την μέθοδο της απασχόλησης και διευκρινίζεται πως ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ υπάλληλος του Δήμου μας δεν θα προσεγγίσει κατοικία οποιουδήποτε Δημότη και να ζητάει προσωπικά στοιχεία! Αποτελεί ξεκάθαρη περίπτωση απάτης και συστήνεται στους κάτοικους της πόλης μας να μην παρασύρονται από παρόμοιες τακτικές και να καλούν τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες σε παρόμοια περιστατικά».

The post Κρούσμα απάτης στη Μεταμόρφωση – Άτομο εμφανίζεται ως δημοτικός υπάλληλος και ζητά προσωπικά στοιχεία δημοτών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρούσμα, Μεταμόρφωση – Άτομο,krousma, metamorfosi – atomo