Λαμπερή παρουσίαση, ευρωπαϊκός αέρας και… ο πήχης ψηλά για τον ΑΟΠ Κηφισιάς

Με μία εκδήλωση αντάξια της ιστορίας του, στη φιλόξενη αίθουσα του Ecali Club, ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς παρουσίασε τόσο τη νέα του ομάδα, όσο και τις εμφανίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Μία χρονιά, η οποία αναμένεται με ανυπομονησία, καθώς πέρα από τις εγχώριες διοργανώσεις βόλεϊ, περιλαμβάνει και την ιστορική ευρωπαϊκή συμμετοχή της Κηφισιάς στο Challenge Cup,

εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη τουρκική Γαλατάσαραϊ.

Βασίλης Ξυπολυτάς: Ως νέα διοίκηση θα είμαστε δίπλα στην ομάδα

Ο εκλεγμένος  δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, στην πρώτη του επίσημη παρουσία μετά την εκλογή του, μίλησε με θερμά λόγια για την παρουσία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι η στήριξη του Δήμου θα είναι διαρκής και ουσιαστική.

Ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: «Η προσπάθεια που κάνει η ομάδα βόλεϊ της Κηφισιάς είναι αξιοσημείωτη. Είναι υπερηφάνεια για την πόλη μας να έχει μία ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο στο ελληνικό βόλεϊ. Θέλω να γνωρίζετε ότι η νέα διοίκηση, που αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου του 2024, θα είναι κοντά σας! Θα είμαστε κοντά σας με ουσιαστικό τρόπο, καθώς γνωρίζουμε τις ανάγκες που υπάρχουν τόσο οικονομικές όσο και με το γυμναστήριο. Εύχομαι καλή επιτυχία τη νέα περίοδο».

Γιώργος Παπαδόπουλος: Λειτουργούμε επαγγελματικά, έχοντας ρομαντισμό – Χρειάζεται νέο κλειστό η πόλη

Ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «το να βρίσκεται μία ομάδα στη Volley League και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο δεν είναι κάτι εύκολο. Απαιτεί πολύ κόπο και ιδρώτα από όλους, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ασφαλώς τους αθλητές», για να προσθέσει:

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω δίπλα μου ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και προσφέρουν σε αυτήν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο τον κ. Γιάννη Κόντο, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Νίκο Αναγνώστου, τον κ. Τάσο Ζέρβα και τον κ. Πάνο Παπαδάκο. Λειτουργούμε με ρομαντισμό και προσπαθούμε το καλύτερο για την ομάδα».

Ο εκτελεστικός πρόεδρος στη συνέχεια εξήρε τη διαχρονική προσφορά του Δήμου Κηφισιάς στην ομάδα, κάνοντας ειδική αναφορά στον πρώην δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη, αλλά και στον  απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο. Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι και η νέα διοίκηση, με δήμαρχο τον Βασίλη Ξυπολυτά, θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Μάλιστα από μικροφώνου κάλεσε τη νέα διοίκηση να καταβάλλει προσπάθεια για την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ομάδων.

Ειδική αναφορά έκανε και στους χορηγούς αναφέροντας ότι «χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους και τη στήριξή τους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τις ίδιες επιτυχίες».  Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε την οικογένειά του και κυρίως τη σύζυγό του Βασιλική Κολλιού, που είναι πάντα δίπλα του. «Δέχεται την τρέλα μου και είναι πάντα κοντά μου» είπε χαρακτηριστικά.

Κώστας Χριστοφιδέλης Ο πήχης μπαίνει πάντα ψηλότερα

Τη χαρά του για την εκδήλωση δεν έκρυψε και ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους που μας στηρίζουν όλη τη χρονιά μέσω των χορηγιών. Θα θέλαμε να σας βλέπουμε συχνά στο γήπεδο, θα μας έδινε ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια».

Σχολιάζοντας το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της περσινής χρονιάς, ο Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε ότι αυτή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν. 

Όσον αφορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο ο προπονητής των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Κάναμε τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες παρά τα προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, λόγω κάποιων ατυχημάτων. Ευχαριστώ τη διοίκηση, η οποία υπό την αιγίδα του Γιώργου Παπαδόπουλου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μας προσφέρει το καλύτερο. Ο πήχης μπαίνει πάντα ψηλότερα. Θέλω να είμαστε υγιείς , αισιόδοξοι και πάντα ενωμένοι. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος επενδύουμε σε νέους αθλητές, οι οποίοι μάλιστα έχουν και ενεργό ρόλο στην ομάδα».

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την παρουσίαση του νέου ρόστερ, αλλά και της νέας επίσημης εμφάνισης του ΑΟΠ Κηφισιάς για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η αναλυτική ανακοίνωση για την εκδήλωσηΛήψη

The post Λαμπερή παρουσίαση, ευρωπαϊκός αέρας και… ο πήχης ψηλά για τον ΑΟΠ Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαμπερή, ΑΟΠ Κηφισιάς,laberi, aop kifisias