Νίκος Χαρδαλιάς: Προσβλέπω στη συμβολή του ΤΕΕ για να πάει γρήγορα η πρωτεύουσα μπροστά

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) Γιώργο Στασινό με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα και προγράμματα που ετοιμάζει η Περιφέρεια Αττικής υπό τη νέα διοίκηση και πιο συγκεκριμένα για έργα

Πολιτικής Προστασίας και αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης, εξοικονόμησης ενέργειας, βιώσιμης κινητικότητας, δράσεις κυκλικής οικονομίας κ.λπ.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ ότι το Επιμελητήριο, ως τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας, θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας Αττικής για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την αειφόρο ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι προσβλέπει στη συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, των μηχανικών και του τεχνικού κόσμου για να πάει γρήγορα η πρωτεύουσα μπροστά.

The post Νίκος Χαρδαλιάς: Προσβλέπω στη συμβολή του ΤΕΕ για να πάει γρήγορα η πρωτεύουσα μπροστά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Χαρδαλιάς, Προσβλέπω, ΤΕΕ,nikos chardalias, prosvlepo, tee