Σε επιφυλακή οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου λόγω καύσωνα

Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και εθελοντών του Δήμου Αμαρουσίου, σύμφωνα με τις οδηγίες του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, εποπτεύουν σε 24ωρη βάση όλα τα κρίσιμα σημεία του Δήμου δεδομένων των ειδικών μετεωρολογικών συνθηκών και του κινδύνου εμφάνισης πυρκαγιάς. Στο πλαίσιο αυτό, συνιστάται για ακόμη μία φορά η προσοχή όλων των κατοίκων και ιδιοκτητών της πόλης στη διατήρηση όλων των οικοπέδων και κήπων καθαρών και αποψιλωμένων, η αποφυγή ρίψης μπάζων και ογκωδών αντικειμένων στους κοινόχρηστους χώρους και επιβάλλεται για το θέμα αυτό η πρότερη

επικοινωνία με τη Γραμμή Δημότη στο τηλ. 15321.

Παράλληλα, σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται εργασίες καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων και συντήρησης πρασίνου από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Καθαριότητας & Πρασίνου) του Δήμου Αμαρουσίου.

Στο πλαίσιο σχετικών αυτοψιών που πραγματοποιεί, ο Θ. Αμπατζόγλου επισκέφθηκε (φωτό) την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 το πάρκο Αγίας Φιλοθέης με την ευκαιρία εγκαινίων της ανακατασκευασμένης παιδικής χαράς. Ο δήμαρχος επιθεώρησε τον χώρο αναφορικά με τις αποψιλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά και τα γενικότερα έργα ανακαίνισης του πάρκου, με νέα στοιχεία αστικού εξοπλισμού και ισχυρότερο φωτισμό.

The post Σε επιφυλακή οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου λόγω καύσωνα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολιτικής Προστασίας, Δήμου Αμαρουσίου,politikis prostasias, dimou amarousiou