Στην τελική ευθεία το 31ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έρχεται για ακόμα μια χρονιά, στην 31η διοργάνωσή του. Η Γυμναστράδα θα διεξαχθεί φέτος στις 18 και 19 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» με τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών και μεγάλων αθλητών γυμναστικής και χορού απ’ όλη την Ελλάδα σε ένα διήμερο γεμάτο ρυθμό, ένταση και εντυπωσιακές στιγμές στο ταπί.

Οι συμμετοχές για τις ομάδες γυμναστικής που θέλουν να λάβουν μέρος στο 31ο Φεστιβάλ είναι ακόμα ανοιχτές. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητικοί σύλλογοι, σχολεία, σωματεία, σχολές χορού, ΚΑΠΗ κ.λπ. μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα iraklio.gr και, ακολούθως, στέλνοντάς τη στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] έως και τις 5 Μαΐου. Προσοχή: για κάθε πρόγραμμα πρέπει να συμπληρωθεί ξεχωριστή αίτηση. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι των εθνικών σωματείων πρέπει να υποβάλλουν τις ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών – αθλητριών τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΓΟ, onlinego.gr, στο ίδιο χρονικό περιθώριο.

Όπως κάθε χρόνο, τα προγράμματα της Γυμναστράδας θα αποτελούνται από επιδείξεις γυμναστικής (ακροβατική, ενόργανη, ρυθμική αεροβική, step) και χορού (κλασικός, σύγχρονο, jazz κ.ά.). Φετινό θέμα του Φεστιβάλ, η περιβαλλοντική συνείδηση, πάνω στο οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να διαμορφώσουν τα προγράμματά τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο iraklio.gr (προκήρυξη Φεστιβάλ) και στα τηλέφωνα του Τμήματος Αθλητισμού 213 2000107 και 104.

The post Στην τελική ευθεία το 31ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα