Ξεκινά έργο ομβρίων και συστημάτων ανάσχεσης στο Πάτημα Βριλησσίων

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 ξεκινά στον Δήμο Βριλησσίων το έργο «Κατασκευής έργων αποχέτευσης ομβρίων με συνδυασμένα συστήματα δικτύων και διατάξεων ανάσχεσης στην περιοχή Πάτημα Βριλησσίων», το οποίο εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Η πρώτη φάση του έργου προβλέπει την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών – τομών για την εγκατάσταση νέων αγωγών όμβριων υδάτων και σχαρών υδροσυλλογής, επί των οδών Φλωρίνης – Ολύμπου – Ταϋγέτου, Ολύμπου –

Φλωρίνης – Δίρφης και Ροδόπης – Ολύμπου – Ταϋγέτου. Η διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ορίζεται για περίπου 3 μήνες.

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τοποθετηθούν όλες οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές και πληροφοριακές πινακίδες οδικής σήμανσης, η απαιτούμενη σήμανση για την προσωρινή εκτροπή και την ενημέρωση της τροποποίησης των δρομολογίων και των νέων στάσεων επιβίβασης και αποβίβασης της δημόσιας συγκοινωνίας (γραμμή 447) προς το επιβατικό κοινό. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να διευκολύνουν την απρόσκοπτη πρόσβαση και εκτέλεση των εργασιών για την αποφυγή καθυστερήσεων.

«Υλοποιούμε ένα ακόμη έργο ζωτικής σημασίας για την πόλη των Βριλησσίων για τη βελτίωση και την ασφάλεια της ζωής των συμπολιτών μας», δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

The post Ξεκινά έργο ομβρίων και συστημάτων ανάσχεσης στο Πάτημα Βριλησσίων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα