Απογείωσαν ένα C-27 για να μεταφέρουν 2 Αμερικανούς στη Λάρισα! Κατά τ΄ άλλα ανησυχούν για τις διαθεσιμότητες!

Tο «ξεγύμνωμα» που υπέστη η κυβέρνηση και το ΓΕΕΘΑ με το θέμα των C-130, αντιμετωπίστηκε με τον γνωστό τρόπο: επικοινωνία!

Στις 8 Φεβρουαρίου η βλάβη που παρουσιάστηκε σε C-130 της ΠΑ που μετέφερε βοήθεια προς τη σεισμόπληκτη Τουρκία επιβεβαίωσε όσα γράφαμε εδώ και μήνες για τα τεράστια προβλήματα με τις διαθεσιμότητες των μεταγωγικών αεροσκαφών της ΠΑ. Γιατί πρόβλημα υπάρχει και με τα C-27!

Η «επικοινωνιακή αντίδραση» κυβέρνησης και ΓΕΕΘΑ ήταν

η αναμενόμενη: δήθεν έκπληξη και …άμεση αντίδραση με τον πρωθυπουργό να …διατάζει να βρεθούν C-130 για να αγοράσουμε και τον Α/ΓΕΕΘΑ να διαρρέει στο «δίκτυο» του υπερφίαλες και ανέφικτες λύσεις.

Ήταν τόσο υποκριτική …η ανησυχία που λίγες ημέρες αργότερα το ΓΕΕΘΑ έδωσε εντολή να διατεθεί ένα C-27 για να μεταφέρει έναν Αμερικανό Αξιωματικό της Αεροπορίας των ΗΠΑ κι έναν συνοδό του, στη Λάρισα!!! Ήταν η ημέρα επίσκεψης του κ.Μητσοτάκη στη Λάρισα, ο οποίος πέταξε φυσικά με το VIP αεροσκάφος! Παρών βεβαίως και ο Κώστας Φλώρος. Ο Α/ΓΕΕΘΑ φροντίζει να είναι πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Ήταν λοιπόν τόση η ανησυχία για τα μαύρα χάλια του στόλου των μεταγωγικών αεροσκαφών που δόθηκε εντολή να απογειωθεί ίσως το μοναδικό C-27 που πέταγε για να μεταφέρει … δύο (2) Αμερικανούς στην Λάρισα…

Όσο για τα C-130; Η κατάσταση εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία αφού πάλι σκέφτονται να στείλουν κάποια αεροσκάφη …στο Ισραήλ για συντήρηση! Είναι βέβαιο ότι όποια αεροσκάφη πάνε εκεί δεν θα επιστρέψουν. Την ΕΑΒ ούτε που την υπολογίζουν . Το κείμενο- καταγγελία των εργαζόμενων που δημοσιεύσαμε προχθές τα λέει όλα!

The post Απογείωσαν ένα C-27 για να μεταφέρουν 2 Αμερικανούς στη Λάρισα! Κατά τ΄ άλλα ανησυχούν για τις διαθεσιμότητες! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απογείωσαν, C-27, 2 Αμερικανούς, Λάρισα Κατά ΄,apogeiosan, C-27, 2 amerikanous, larisa kata ΄