Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές: Ο θρίαμβος της αποχής, ο Αγοραστός, ο Μπέος και το «ζητείται λαός»

Ο νικητής των περιφερειακών-δημοτικών εκλογών με βάση του αριθμούς είναι η αποχή! Συνολικά ξεπέρασε το 50%! Στην Αθήνα άγγιξε το 70%!Το «μήνυμα των εκλογών» είναι αυτό και αποτυπώνεται σε όλη την Ελλάδα με τα ποσοστά της αποχής ανά περιφέρεια:Ανατολική Μακεδονία - Θράκη 45,81%Κεντρική Μακεδονία 45%,Δυτική Μακεδονία 43,7%Ήπειρος 49,3%Θεσσαλία 49,5%Ιόνια Νησιά 41,8%Δυτική Ελλάδα 49,7%Στερεά
Ελλάδα 53,4%Αττική 38,7%Πελοπόννησος 45,1%Βόρειο Αιγαίο 39,4%Νότιο Αιγαίο 48,1%Κρήτη 51,2%Υπάρχουν και κάποια άλλα «μηνύματα» βεβαίως που προκύπτουν από τα εκλογικά αποτελέσματα. Στην πολύπαθη Θεσσαλία, ο Κ.Αγοραστός μπορεί να έχασε κοντά στις 15 ποσοστιαίες μονάδες, αλλά προηγείται εν όψει του δεύτερου γύρου! Ο κ.Αγοραστός περιφερειάρχης και στον IANO και στον DANIEL μίλησε για «σωτήρες της καταστοφής» και είπε ότι είναι εκεί για να «απαλύνει τον πόνο» των ανθρώπων που επλήγησαν. Δεν του είπε κάποιος ότι δουλειά του είναι και να προλαμβάνει τα γεγονότα για να μην υπάρχει πόνος…Και βέβαια είχαμε την επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο που επίσης «χτυπήθηκε» από την κακοκαιρία. Με 55% επανεξέλεξαν οι Βολιώτες τον Μπέο και κάποιοι τον χειροκρότησαν ακούγοντας τον να δηλώνει τα εξής:Ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος μιλώντας πριν μερικές ημέρες στο militaire channel για τα ελληνοτουρκικά είχε δηλώσει:

The post Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές: Ο θρίαμβος της αποχής, ο Αγοραστός, ο Μπέος και το «ζητείται λαός» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοτικές-Περιφερειακές, Αγοραστός, Μπέος,dimotikes-perifereiakes, agorastos, beos