Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Κέμπεν της Γερμανίας. Νεκρό ένα 12χρονο παιδί και δυο σοβαρά τραυματίες

Αυτοκίνητο ακολουθώντας τρελή πορεία έπεσε πάνω σε πεζούς σε ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο, στην πόλη Κέμπεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, αφήνοντας έναν νεκρό και τουλάχιστον τρεις τραυματίες.

Συγκεριμένα, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να ξέφυγε από τη λωρίδα που οδηγούσε και να κατυθύνθηκε προς τα δεξιά, στον ποδηλατόδρομο, για άγνωστο λόγο. Οι τραυματίες παρελήφθησαν από το σημείο του ατυχήματος με ελικόπτερο διάσωσης.

Nach einem schweren Verkehrsunfall ist in #Kempen die #TönisbergerStraße #Königshütte

zwischen #HülserStraße und #B9 gesperrt.
Bitte umfahren Sie den Bereich weiträumig, wir melden, wenn die Straße wieder befahren werden kann. pic.twitter.com/znR9L44iPH

— Polizei NRW VIE (@polizei_nrw_vie) October 29, 2020

Σύμφωνα με το κανάλι RTL από το δυστύχημα, έχασε τη ζωή του ένα 12χρονο παιδί, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά η 39χρονη μητέρα του κι άλλος ένας 43χρονος πεζός. Ελαφρά τραυματίστηκαν ο οδηγός κι ένα παιδί δυο ετών που καθόταν σε παιδικό καρεκλάκι μέσα στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα: Συνελήφθη Αφγανός οπλισμένος με μαχαίρι στη Λιόν. Απομακρύνεται το σενάριο ισλαμιστικής επίθεσης στην Αβινιόν

The post Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Κέμπεν της Γερμανίας. Νεκρό ένα 12χρονο παιδί και δυο σοβαρά τραυματίες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα